JUNIQE adventskalenders 2018 JUNIQE adventskalenders 2018

Artistiek aftellen tot kerst

Artistiek aftellen tot kerst

Ons team van curatoren heeft dit jaar zes verschillende versies van onze limited edition 2018 adventskalender ontwikkeld, gevuld met 24 posters of 24 chocolaatjes – om cadeau te doen of lekker zelf te houden.

Botanische pracht

Wat is een betere plek om deze wonderlijke momenten te delen dan thuis? Onze curatoren zijn door het dichtbegroeide woud van onze catalogus op expeditie gegaan, om zo voor jou op zoek te gaan naar de meest adembenemende kleuren en texturen die Moeder Natuur te bieden heeft. Plant jouw eigen tuin van Eden, met deze collectie van 24 botanische prints. Komt er alleen groen van het seizoen in huis? De overige posters bewaar je eenvoudig in de chique doos waarin ze geleverd worden.

Shop de botanische kalender

Zwart & wit

Dat er tussen zwart en wit een enorm grijs gebied zit, zie je terug in de veelzijdige artistieke designs uit onze monochrome adventskalender van dit jaar. Iedere dag staat er een poster in een andere stijl op je te wachten – soms abstract, dan weer realistisch, echter nooit monotoon. Chique, sober en smaakvol: onze zwart-witte adventskalender is het perfecte cadeau om jouw huis of dat van je dierbaren mee te perfectioneren.

Shop de monochrome kalender

Dierenrijk

Flamboyant als een flamingo, slinks als een vos, sterk als een beer… De dierenwereld bevat zoveel mysterieuze, prachtige en schattige wezens. Eén ding hebben ze gemeen: al brullend, blaffend en fluitend brengen ze leven in de brouwerij. En niet alleen in de natuur, ook in jouw interieur laten ze van zich horen. Onze adventskalender brengt de hele Ark van Noach bij jou thuis, zo wordt aftellen tot kerst een grote beestenboel.

Shop de dierenkalender

Motiverende mantra’s

Wie houdt er nou niet van om met positiviteit omringd te worden? Vier de feestelijke momenten van het leven of motiveer jezelf om jouw dromen te vervullen, door jouw muren te bekleden met al jouw favoriete mantra’s. Start de conversatie met woorden die tot jou spreken: grappig, onbeschaamd, motiverend of ingenieus, ze zullen het hele jaar door als een engeltje op je schouder zitten.

Shop de typografische kalender

A Poster A Day

Als er een kalender is waarmee je niet de plank mis kunt slaan, dan is het wel de “A poster a day” adventskalender, die de 24 favoriete posters van onze community van het jaar 2018 in de meest uiteenlopende designs. Van botanisch tot astronomisch en van fotografie tot typografie, deze posters staan het hele jaar door voor je klaar om jouw interieur (of dat van een ander) een beetje mooier te maken.

Shop de bestsellerkalender

Chocolade adventskalenders

Voor de zoetekauwen is een chocolade adventskalender ieder jaar een musthave. Onze kalenders bevatten, afhankelijk van het formaat, Ritter Sport Quadretties of Kinder chocolade en worden bedrukt met uiteenlopende designs – het oog wil immers ook wat! Wacht dus niet langer en ga op zoek naar jouw favoriet, en doe je best om met het openen van het eerste deurtje te wachten tot advent.

Shop chocolade adventskalenders

Tekst: Diane Mironesco

Vertaling: Laura Veneklaas

 
×