Designstoelen, katten, honden, de monstera kamerplant en kleurrijke interieurs: we zien het allemaal voorbij komen via #juniqe en #arteverywhere. Ontdek de favorieten van de @juniqeartshop community, gefotografeerd voor en door jullie.

Zwart, wit en alles ertussenin

Al zien we kunst niet zo zwart-wit, we zijn groot fan van een monochroom interieur. Een interieur in grijsschalen zorgt voor een bepaalde rust en een opgeruimd gevoel, en doet je huis ook nog eens groter en ruimer lijken. Het voordeel aan deze eenkleurige combinatie is dat je veel accessoires - of kunst - kwijt kunt, het oogt namelijk niet gauw druk. Nu nog een mooie grote plant op de salontafel of in de vensterbank voor een nog huiselijker gevoel, en klaar is Kees.

 

Wat een hondenleven

De trouwe viervoeters van tegenwoordig hebben het maar zwaar: we hebben ze massaal gebombardeerd tot onze social media muze. Zeg nou zelf, met een hond of kat in beeld wordt de boel toch een stuk aaibaarder en gezelliger? Of ze nou nonchalant op het tapijt liggen, ondeugend vana

 
 

Blauw, blauwer, blauwst

Natuurlijke aardetinten zijn dit jaar graag geziene kleuren in ons interieur, en dan vooral donkergroen, grijsblauw en donkerblauw. Afhankelijk van de accessoires waarmee je het combineert, kun je met dezelfde kleur blauw telkens weer een totaal andere sfeer oproepen. Combineer je marineblauw of het nog donkerder nachtblauw met goud, dan heb je al snel een luxueuze, warme sfeer te pakken. Of ga voor een aantal kleurrijke accessoires, voor een speels resultaat.

De echte waaghalzen verven hun muren donkerblauw, maar je kunt het ook bij details houden met een aantal blauwe items – zoals kussens of kunstwerken waarin donkerblauw de boventoon voert. Hoe dan ook, met blauw zit je altijd goed.

 

Shop onze Instagram feed

Tekst: Laura Veneklaas

 
×