Cadeaus voor vrouwen die alles al hebben Cadeaus voor vrouwen die alles al hebben

Verras haar op haar speciale dag

Verras haar op haar speciale dag

Ze lijkt alles al te hebben, en daardoor zit jij regelmatig weer met de gebakken peren. Je zou niet weten over wie we het hebben? Ongetwijfeld is dat de vriendin die de hele wereld heeft rondgereisd, jouw briljante zus met haar droombaan of je vriendinnetje dat meestal precies weet wat ze wil hebben voor haar verjaardag. En wanneer het jouw beurt is om een cadeau te geven, zorg je er eigenlijk altijd voor dat je het bonnetje bewaart, want de kans is groot dat ze het al heeft.

Gelukkig hebben wij een oplossing: doe haar eens kunst cadeau, met een design van iets dat te maken heeft met haar favoriete hobby of haar persoonlijkheid. Hier zijn zeven cadeau-ideeën die geschikt zijn voor welke gelegenheid dan ook, voor zeven type vrouwen die alles al hebben.

De glorieuze globetrotter

Lissabon, Marrakech of New York – deze globetrotter vertrekt nooit zonder een Lonely Planet, vintage camera, tips voor de beste restaurants en een stevig paar schoenen. Wanneer ze weer eens een lang weekend in een van ‘s werelds hoofdsteden doorbrengt, houdt ze ervan te verdwalen in de meanders van de urban jungle, op zoek naar geheime pareltjes die ze bij thuiskomst – of direct, op haar Instagram Stories – kan delen. Zij die zo van souvenirs houdt, maak je vast en zeker blij met een tijdloze reisposter met een print van haar favoriete bestemming.

De eeuwige dromer

Zeggen dat ze met haar hoofd in de wolken zit is een understatement. Deze dromer is altijd verzonken in gedachten en gaat het liefst op reis in haar hoofd, zeilend door imaginaire werelden met eindeloos veel mogelijkheden. Deze huismus zit graag knus op haar bank, boeken lezend die haar verbeelding aanwakkeren. Biedt haar een adembenemend uitzicht op haar lievelingsplek: de lucht.

De vrouw met de groene vingers

Als er iemand is met een passie voor alles wat groeit en bloeit, dan is zij het. Haar balkon is een kleurenexplosie van de prachtigste bloemen en haar keuken staat vol met zelfgekweekte kruiden en groenten. Natuurlijk is zij degene die jou tips heeft gegeven voor het verzorgen van jouw orchidee. Geef haar iets uit onze collectie botanische kussens en zet zo ook haar meubels in bloei.

De fanatieke filmverslaafde

Van Hollywood-klassiekers tot buitenlandse arthouse films of Walt Disney’s Robin Hood tot de nieuwste releases op Netflix, haar filmsmaak is net zo tijdloos als divers. Haar favoriete eerste date? De bioscoop, natuurlijk. Haar favoriete manier om tijd door te brengen met vrienden? Met popcorn op de bank, voor een Lord of the Rings marathon. Vraag haar ruim van tevoren naar haar persoonlijke ‘top 10 klassiekers’ en het samenstellen van een serie posters van haar favoriete acteurs en actrices wordt een peulenschil – de perfecte mise-en-scène.

De verfijnde fashionista

Mode, mode en nog eens mode. Altijd zit ze bovenop de trends, vaak draagt ze zelfs al wat de rest van de wereld morgen zal dragen. Me-time betekent voor haar: het bad vol laten lopen en in alle rust door de nieuwste modemagazines bladeren. Het enige dat ze nog mist? Elegante schrijfwaren voor al haar modeschetsen en to-do’s, voorzien van een fashionable illustratie.

Het bezige bijtje

Sinds haar vroegste jeugd kijkt ze omhoog naar de sterren. Staat niets haar in de weg, dan denkt ze – nee, weet ze – dat niets onmogelijk is. Het meest indrukwekkende? Haar vermogen om vijftien dingen te bereiken in één dag, waar jij ermee worstelt om drie dingen van je lijstje af te tikken. Jij weet echter haar geheim, het toverdrankje dat ze absoluut niet kan missen: koffie. Een mok met een motiverend citaat zal haar perfecte bondgenoot zijn in de ochtend, voordat ze haar dag als minister-president begint. Grl pwr.

De ultieme aestheticus

Ze kent haar Kadinsky’s en haar Klees, haar Pollocks en haar Rothkos. Haar salontafel is bezaaid met koffietafelboeken met onderwerpen zoals Bauhaus en de postmoderne architectuur. Ze heeft smaak en haar interieur is een subtiele combinatie van Scandinavische meubels, tijdloze doch hippe accessoires gevonden in interieurmagazines en designerwinkels, en opvallende kleuren. Wedden dat deze schoonheidsdienaar dol is op abstracte en geometrische wanddecoratie? Kunst die gedachten, emoties en gesprekken aanwakkert.

Tekst: Diane Mironesco

Vertaling: Laura Veneklaas

 
×