Wat doet JUNIQE momenteel? Wat doet JUNIQE momenteel?

Lees meer over de stappen die we hebben genomen als voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid van onze gemeenschap en om te zorgen dat de productie en levering doorgaat zoals gewoonlijk.

Lees meer over de stappen die we hebben genomen als voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid van onze gemeenschap en om te zorgen dat de productie en levering doorgaat zoals gewoonlijk.

De afgelopen weken hebben het belang van gemeenschap benadrukt - voor elkaar zorgen, elkaar empathie tonen en verantwoordelijk zijn voor elkaar. Als een team, nemen wij alle stappen om onszelf en onze omgeving te beschermen en doen we wat we kunnen om de moed erin te houden.


Dit is wat er gebeurt bij JUNIQE:


We zijn ver van elkaar, maar nog wel samen

Het hele bedrijf werkt momenteel vanuit huis om onszelf, en onze dierbaren, veilig en gezond te houden. Elke dag komen we samen door videogesprekken, een constante stroom van memes en selfies, dagelijkse brainstorm sessies en uitdagingen om de creativiteit en samenhorigheid hoog te houden.


Onze kunstenaars

Onze artiesten staan ​​centraal in wat we doen. We zullen hun ongelooflijke ontwerpen en verhalen blijven delen en ervoor zorgen dat elke aankoop die jij doet, hen rechtstreeks ondersteunt.


Onze productie- en leveringspartners

We hebben regelmatig contact met onze productie- en leveringspartners en hoewel ook zij strikte voorzorgsmaatregelen nemen om hun teams te beschermen, zullen de productie en levering van al onze producten gewoon doorgaan.

Zoals gewoonlijk kan een retour aangevraagd worden tot 100 dagen na aankoop. Mocht je vragen hebben over bestellen, bezorgen of retourneren, dan staan onze Klantenservice helden voor je paraat.


Een laatste opmerking

Vooral in deze moeilijke tijden zijn zelfexpressie en creativiteit dingen die gedeeld moeten worden: ze brengen ons samen, inspireren ons en brengen momenten van vreugde. Met dit in gedachten, kijken we ernaar uit om de verbazingwekkende ontwerpen van onze kunstenaars met jou te blijven delen, samen met berichten van de #JUNIQE-community.

Blijf gezond


Jouw JUNIQE-team

×