Dachshund Rosi — Poster

van Rosi Feist

Prijs incl. btw, excl. bezorgkosten

Dachshund Rosi

Rosi FeistPoster
vanaf € 9,99 excl. bezorgkosten

Op aanvraag bedrukt in Europa

Klaar voor verzending binnen 2 tot 3 werkdagen!
Betrouwbare bezorging & eenvoudig retourneren

KWALITEITSKENMERKEN

Fine art print van galeriekwaliteit zonder lijst met 1cm witte rand. De zijdematte finish zorgt voor een licht glanzend effect.

Ons papier wordt gemaakt van duurzaam gewonnen hout uit FSC-gecertificeerde bossen en bestaande houtindustrievoorraden, dit houdt in dat er geen extra bomen worden gekapt voor de productie van onze prints.

Een aanzienlijk aantal van onze prints en posters wordt op bestelling gedrukt en alle productie is ontworpen om productieafval te minimaliseren. Alle prints en posters worden gemaakt in de EU. Wij werken bij elke bestelling nauw samen met onze producenten om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Over de kunstenaar

Rosi Feist

Ik hou van trivialiteiten en kan in een tuinstoel of vuilnisemmer mijn volgende werk ontdekken.

Rosi Feist

Schaar, liniaal, papier – veel meer heeft Rosi Feist alias Thomas Müller niet nodig voor zijn handgemaakte papiercollages. De ontwerper en fotograaf leeft in Berlijn, vanuit waar hij met zijn vrouw het reisblog 'Urban Tenting' onderhoudt. Veel van zijn motieven zijn geïnspireerd op de indrukken die hij opdeed tijdens een reis door de VS: verlaten motels, cactussen in de woestijn, eenzame tankstations en banale dingen zoals plastic stoelen, vuilnisemmers en een schaal met friet staan in Thomas' bonte cut-outs in de spotlight.

×