Kinderen zijn dromers, puur en onschuldig. Hun verbeeldingskracht is onuitputtelijk, hun geest is vrij. Ze zien het onwaarschijnlijke voor zich en bedenken de meest onmogelijke dingen. Als ouders is het onze taak om ze aan te moedigen, zodat ze uitgroeien tot positieve, zelfverzekerde mensen. Het inrichten van hun slaapkamers moet zorgvuldig gebeuren, want – nog meer dan bij volwassenen – zijn hun zintuigen gevoelig voor hun omgeving. Ze absorberen kleuren, vormen, situaties en signalen en voeden hiermee hun brein. Mooie kunst is zowel een stimulans voor als een herinnering aan alle avonturen waarover ze fantaseren en die ze naspelen.

Van snelle superhelden tot aandoenlijke dieren en dromerige landschappen, laat je inspireren door onze wanddecoratie ideeën voor jongens en meisjes en vind de juiste posters voor de kinderkamer.

Superhelden redden de dag

Baby’s komen ter wereld met een bepaalde onschuldigheid en optimisme. Zodra ze van peuter tot kleuter getransformeerd zijn, hunkeren ze naar cartoons, stripboeken en verhaaltjes voor het slapengaan – allemaal tjokvol karakters die ze graag zouden willen zijn, zoals Wonder Woman en Peter Parker. Ze fantaseren over heldhaftige gevechten tussen superhelden en slechteriken, en ondertussen krijgen ze een gevoel voor wat goed en wat kwaad is. Het zijn deze epische gevechten tussen gemene schurken en snelle helden die hun morele kompas helpen vormen.

Hoe mooi was het om kind te zijn, met alle fictieve verhalen die voor je neus tot leven kwamen. Hun vermogen om te dromen over het rondvliegen in de figuurlijke voetstappen van hun favoriete held is benijdenswaardig. Red de dag met superhelden posters voor de kinderkamer en laat jouw kleintje(s) met bovennatuurlijke krachten opstijgen in de lucht.

Stijg op met superhelden designs

 

Aandoenlijke dieren

Dieren zijn de beste vrienden van onze kinderen. Ze zijn hun harige vriendjes die praten, zingen, dansen en leren. Ze zijn de ster van fabeltjes, verhalen en legendes, waarin hun bijzondere persoonlijkheid ze helpt om bergen te beklimmen en etentjes te organiseren.

Laat de vogels fluiten aan hun muren, bosdieren door hun slaapkamers hoppen en woeste jungledieren op ze passen met onze allerliefste dierenposters voor de kinderkamer. Zoals de volharding van een door de lucht zwevende pinguïn, kunnen we allemaal iets leren van het rijk der dieren.

Speel boerderijtje met dierenprints

 

Droomlandschappen in sluimerland

Slapen is slechts een van de dingen waarvoor kinderen hun kamer gebruiken. Overdag spelen ze er, ‘s nachts zweven ze naar dromenland, hun onweerstaanbare inbeeldingsvermogen achtervolgend.

Met een inrichting die hun fantasie prikkelt begeleiden we onze zoons en dochters het konijnenhol in, waar ze kennis maken met pratende beren, gevleugelde herten en gekke theekransjes; ze ontdekken een wereld van vliegende walvissen waar ze naar sterren kunnen vissen; een omgekeerd universum vol magische wezens en mythische objecten.

Zweef weg met dromerige prints

 

Of jouw dochter er nu van droomt om Batman te worden en Gotham City te redden in de nachtelijke uurtjes, of jouw zoon zichzelf van boom naar boom door de jungle ziet zwaaien, of dat de hele familie al zittend op de rug van een walvis door de lucht zweeft: transformeer de kinderkamer tot een paradijs vol mogelijkheden.

Bekijk onze collectie kunst voor de kinderkamer

Tekst: Nicholas Potter

Vertaling: Laura Veneklaas