Maillot à Pois — Notitieboekje

van Nick Barclay

Prijs incl. btw, excl. bezorgkosten

Maillot à Pois

Nick BarclayNotitieboekje
vanaf € 14,99 excl. bezorgkosten

Op aanvraag bedrukt in Europa

Klaar voor verzending binnen 2 tot 3 werkdagen!
Betrouwbare bezorging & eenvoudig retourneren

Productdetails

Premium notitieboekje - Productdetails

Onze notitieboekjes hebben een zachte, flexibele kartonnen voorkant. Ze bevatten 176 pagina’s blanco, gelinieerd of gestippeld papier. De naam van de kunstenaar en het JUNIQE logo zijn op de achterkant gedrukt. Verkrijgbaar in A4 en A5.

Layout 176 pagina’s blanco, gelinieerd of gestippeld papier
Materiaal Omslag 280g/m² flexibel karton, pagina’s 90g/m² wit papier
Binding Lijmbinding
Drukmethode Digitaaldruk

Op bestelling gemaakt in Europa onder de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Productdetails

Onze premium notitieboekjes hebben een zachte, flexibele kartonnen voorkant. Ze bevatten 176 pagina’s blanco, gelinieerd of gestippeld papier. De naam van de kunstenaar en het JUNIQE logo zijn op de achterkant gedrukt. Verkrijgbaar in A4 en A5.

Kies uit blanco, gelinieerd of gestippeld papier!
Kies uit blanco, gelinieerd of gestippeld papier!

Over de kunstenaar

Nick Barclay

Less is more.

Nick Barclay

Cocktails smaken niet alleen goed, ze zijn een perfect kunstwerk op hun eigen manier. Britse designer Nick Barclay bewees dit toen hij in 2009 naar Sydney verhuisde en een barman hem zijn eerste Negroni gaf (Gin, Vermouth, Campari en een sinaasappelschijfje). Het was liefde vanaf de eerste slok. Hij ontwikkelde een zodanige passie voor cocktails, dat hij er een kleurrijke serie aan wijdde. Steeds opnieuw brengt zijn werk kunstliefhebbers en gin drinkers bij elkaar, omdat hij met zijn verfrissende esthetiek voor opschudding in de designwereld zorgt. Zijn gekozen onderwerpen gaan verder dat het cocktailglas; hij heeft zijn minimalistische touch ook toegepast op werken van Van Gogh en albumhoezen van beroemde bands zoals de Beatles, David Bowie en Daft Punk. Minder mag misschien meer zijn, maar the sky is de limit.

×