Mode voor mannen

Kleren maken de man, zeggen ze. En daar zijn wij het mee eens! Want je voelt je toch op je best in je favoriete trui of T-shirt?

Kleren maken de man, zeggen ze ook wel. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

T-shirts T-shirts

Voor lazy sundays of in de kroeg, we hebben T-shirts voor iedere gelegenheid. Bedrukt met originele designs, van typografie tot illustratie en heel veel meer.

Vind jouw favoriet

V-hals T-shirts V-hals T-shirts

Onze v-hals T-shirts zijn zowel sportief als modieus. Minimalistisch, grappig of kleurrijk – ontdek jouw favoriete print, trek 'm aan en stralen zul je.

Vind jouw favoriet

Hoodies Hoodies

Comfort is het nieuwe classy: dit seizoen zijn hoodies het helemaal. Heb je geen zin in een dertien-in-een-dozijn-geval, dan ben je hier op de juiste plek. Met duizenden designs, zit er vast iets voor jou tussen.

Bekijk onze hoodies

Sweaters Sweaters

De perfecte sweater staat bij iedere outfit en kan naar welke gelegenheid dan ook worden gedragen. Het liefst zou je hem nooit in de was doen, zodat je 'm iedere dag kunt aantrekken.

Shop herensweaters

Tanktops Tanktops

In de zomer op het strand, 's winters in de sportschool: in onze tanktops steel jij de show. Je hangt er genoeg voor in de ijzers, die spieren mag je dus best laten zien.

Bekijk onze tanktops