mannelijk model draagt t-shirt 'dude' van juniqe

Mode voor mannen

Kleren maken de man, zeggen ze ook wel. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Want je voelt je toch op je best in je favoriete trui of T-shirt?

Kleren maken de man, zeggen ze ook wel. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

man in grijs t-shirt met 'trop passionné pour travailler' print

T-shirts T-shirts

Voor lazy sundays of in de kroeg, we hebben T-shirts voor iedere gelegenheid. Bedrukt met originele designs, van typografie tot illustratie en heel veel meer.

Vind jouw favoriet

jongen in sweater met citroen fiets print van Florent Bodart

Sweaters Sweaters

De perfecte sweater staat bij iedere outfit en kan naar welke gelegenheid dan ook worden gedragen. Het liefst zou je hem nooit in de was doen, zodat je 'm iedere dag kunt aantrekken.

Shop herensweaters

grijze hoodie met juniqe design van een rood gezicht

Hoodies Hoodies

Comfort is het nieuwe classy: dit seizoen zijn hoodies het helemaal. Heb je geen zin in een dertien-in-een-dozijn-geval, dan ben je hier op de juiste plek. Met duizenden designs, zit er vast iets voor jou tussen.

Bekijk onze hoodies

wit v-hals t-shirt met zwart wit grafische ananas print

V-hals T-shirts V-hals T-shirts

Ben je Team V-hals of Team Ronde hals? Iedereen is welkom, want wij hebben ze allebei. Van minimalistisch monochroom tot grappig en kleurrijk, kies jouw favoriete print voor op je V-hals T-shirt en go for it.

Bekijk V-hals T-shirts

zwarte tanktop met junique design 'i'm still in BETA'

Tanktops Tanktops

In de zomer op het strand, 's winters in de sportschool: in onze tanktops steel jij de show. Je hangt er genoeg voor in de ijzers, die spieren mag je dus best laten zien.

Bekijk onze tanktops

Lentemode

Zet de bloemetjes buiten in je favoriete T-shirt of sweater! De lente is begonnen en we weten allemaal wat dat betekent. Barbecueën, voetballen en een flirtpartij hier en daar zijn aan de orde van de dag.

Een knipoog is natuurlijk niet voldoende, het oog wil ook wat. En nog belangrijker, wanneer jij je goed voelt straal je dat uit. Dus trek eropuit in je favoriete jeans, tofste patta's en een trui of T-shirt met een goeie print - afgemaakt met een mooi jack. Jij kunt de wereld aan, dat is zeker.

Shop jouw stijl