Posters, zijn dat niet die dingen die je vroeger uit de Hitkrant of de BreakOut haalde, voorzichtig het nietje open gebogen zodat je ze niet zou uitscheuren? Met foto’s van de Backstreet Boys, Alyssa Milano en Jim van Idols? Nee. Onze posters zijn veel meer dan een dun, licht gekreukt A4-tje. Vooral wanneer je ze mooi ensceneerd. Van klembord tot collage: onze vijf tips laten jou zien hoe je posters eens op een andere manier kunt ophangen. Zo maak je van jouw collectie JUNIQE posters een persoonlijke postergalerie.

Wat je hiervoor nodig hebt? Liniaal, waterpas, potlood, lijmstift, Power Strips, een schaar, een hamer, spijkers en natuurlijk al jouw favoriete posters van JUNIQE. En daarbovenop misschien nog een beetje moed, om er iets totaal bijzonders van te maken. Bekijk onze videotutorial en laat je inspireren.

1 - Aan een draadje

Hang posters van verschillende afmetingen met wasknijpers aan een snoer of een dunne draad.

2 - Klem ze vast

Bevestig posters in A4-formaat op klemborden of met metalen papierklemmen direct aan de muur.

3 - Aan een kleerhanger

Houten broekhangers zijn multifunctioneel: gebruik ze als decoratiestuk voor jouw favoriete prints.

4 - De perfecte lijstjes: washi tape

Met washitape kun je jouw posters direct op de muur hangen en een indrukwekkend en creatief lijstje geven. Het Japanse plakband is hiervoor erg geschikt: het laat zich zonder sporen na te laten van de muur halen.

5 - Collage op karton: de perfecte compositie

Arrangeer en plak vier of vijf posters van kleinere formaten op een dun stuk karton in A2-formaat, dat je vervolgens aan de muur hangt.

 

Bekijk al onze posters

Tekst: Joséphine Dusol

 
×