Je doet de deur dicht: de laatste vrienden zijn net vertrokken, voldaan van de pizza en het bier waarmee je iedereen zo ver kreeg om te helpen met het omhoog sjouwen van al jullie spullen. Alleen jij en je lief zijn nog over, plus alle meubels en andere dingen die verspreid door jullie nieuwe huis staan. Je kijkt elkaar aan en glimlacht. Het is zover; jullie wonen samen.

Decoreren voor twee

 

Jullie hebben twee universums samengebracht tot een wereld van jullie samen. Maar alleen het uitpakken van dozen en besluiten waar de bank komt te staan, creëert nog geen thuis. Je moet jezelf (her)ontdekken, terwijl je daarnaast aan elkaars gewoontes moet wennen die je misschien nog niet kende uit de tijd dat je slechts ‘op bezoek’ was bij de ander. Verzamel dingen van jullie samen; laat je helemaal gaan op keukenspullen, prints voor aan de muur en accessoires!

Een huis wordt nog meer een thuis wanneer herinneringen ontstaan. De souvenirs van al jullie vakanties bijvoorbeeld, die kun je mooi in de badkamer zetten. En zoek een fijn plaid uit waar je heerlijk onder kunt knuffelen, wanneer je op zondagavond gezellig samen naar jullie favoriete Wes Anderson-film zitten te kijken. Ook een paar goede kussens (van dezelfde soort, zodat jullie niet hoeven te vechten om de beste) mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Comfortabel en in jullie stijl, dat is zoals je het wilt hebben. Geniet van jullie huis!

 
×