Gaan samenwonen is altijd een grote stap. Sommige mensen vermijden het volledig en kiezen ervoor om alleen te wonen. Anderen zoeken naar een woongemeenschap met een aantal totaal vreemden die, als ze geluk hebben, fantastisch gezelschap blijken te zijn. Maar hoe geweldig is het als je de kans krijgt om te gaan samenwonen met je beste vriend of vriendin?

Je kunt vast wel 2483 redenen bedenken waarom samenwonen met je bestie echt helemaal de bom is. We hebben onze eigen top 3 samengesteld, en gekoppeld aan de perfecte prints voor een huis vol vriendschap.

1. Communicatie (aka Telepathie en Vertrouwen)

Soms, wanneer je een vreselijke week hebt, is chagrijnig door je huis sloffen zo’n beetje alles wat je wilt doen. Geluksvogel die je bent, is er niet of niemand beter in het boosten van je humeur dan je lieve roomie. Hoe? Door niet te veel vragen te stellen, je een flinke knuffel te geven en een verse kop koffie voor je te zetten. Woorden zijn overbodig. Laat je muren jullie geheimtaal spreken met deze levenslustige posters.

Ook fijn: omdat je elkaar door en door kent kun je makkelijk praten over dingen in het huishouden die met normale huisgenoten misschien ‘een ding’ zouden kunnen worden. Je weet precies wat je van elkaar kunt verwachten, waardoor dingen niet uit de hand hoeven te lopen voor ze besproken worden. Leven in strijd? Hell no! Zeggen wat je denkt is nog nooit zo makkelijk geweest.

2. Sharing is Caring (en het is ook nog eens superleuk)

Jullie zijn als twee handen op een buik, en jullie smaken - van muziek tot inrichting tot kleding - komt maar al te vaak overeen. Hoe cool is het dat je elkaars kleding kan lenen, samen meubels kunt uitkiezen en samen los kunt gaan op jullie favoriete muziek?

En dan zijn er ook nog die heerlijke avonden waarop jij aan het koken bent en je roomie de woonkamer voorbereidt op een marathon F.R.I.E.N.D.S.! Jullie eigen thuisbioscoop wordt nóg comfortabeler met deze kussens, zodat je urenlang kunt binge-watchen op de bank zonder last te krijgen van doorligplekken.

3. Liefde overwint alles (en hangt altijd in de lucht)

Uiteindelijk is het beste gedeelte van wonen met je beste vriend of vriendin natuurlijk, dat je met iemand woont waarvan je onvoorwaardelijk diep en met heel je hart houdt! Of je nu op elkaars schouders wilt hangen om te knuffelen, of de club in duikt met je partner-in-crime: er is altijd een speciaal iemand als je thuis komt aan het einde van de nacht. En je hoeft je ook nog eens geen zorgen te maken over of ze er de volgende morgen misschien stiekem vandoor gaan.

Geniet samen van ieder moment! Vier het fijne huis dat jullie samen hebben met prints en accessoires die barsten van de positiviteit.

 
×