Uitslapen zonder wakker te schrikken van je huisgenoot die lallend in het holst van de nacht de trap komt opstommelen, drie uur lang de badkamer barricaderen voor een uitgebreide baddersessie en een taart bakken met als resultaat een keuken waarin zojuist een bom lijkt te zijn ontploft; het kan allemaal als je ein-de-lijk een huis voor jezelf hebt.

Het studentenleven ligt nu achter je, het volwassen tijdperk is aangebroken en daarmee je behoefte aan een fijn huis dat je helemaal naar je eigen smaak hebt ingericht. Want wat is nou beter dan ‘s ochtends wakker worden, omgeven door dingen die je mooi vindt? En zeg eens eerlijk, een blik op die motiverende print geeft je net even dat zetje om in actie te komen.

 

Of je nu houdt van retro, strak of heel veel roze - doe lekker waar je zin in hebt! Je bent tenslotte Miss Independent, en wat anderen van jouw inrichting vinden kan je niet zo heel veel schelen. Zolang je bank maar lekker zit en je samen met je beste vriendin onder een dekentje kunt kruipen voor een binge-watch sessie Orange is the New Black.

Vergezeld van een goed glas wijn en als het even kan een goeie bak chips, natuurlijk. En daarna oefenen jullie nog even Beyoncé’s ‘Single Ladies’, voordat jullie de hort op gaan.

 

En als je Tinderdate zijn of haar laatste trein heeft gemist: gelukkig heb je een tweepersoonsbed. Mocht het nou toch helemaal niks zijn, dan heb je nog altijd een bank en een heerlijk kussen waarmee je laat zien wie er de baas is.

 

Heb je behoefte aan wooninspiratie, vraag dan jouw vrienden met een oog voor kunst of ze je een handje kunnen helpen. Of focus je tijdens je dagelijkse ochtendsessie yoga op de vraag: what would Beyoncé do? Ontdek de volledige collectie voor Single Ladies en laat je inspireren voor de leukste cadeaus voor vriendinnen.

 
×