Posters in kunststof lijst

17687 resultaten

Natuurlijk kunnen posters gewoon met plakband tegen de muur geplakt worden, maar ingelijst springen ze er pas echt uit. Met een mooie en betaalbare kunststof lijst komen jouw favoriete afbeeldingen nog beter tot hun recht.

Filters

Een droom van een posterlijst

Zijn witte muren het eerste wat je ziet als je ’s ochtends wakker wordt? Dan is het hoog tijd voor een make-over, want de dag beginnen in een warme, inspirerende ruimte is veel fijner.

Doe je ogen maar weer dicht en denk aan jouw favoriete plek, dier of gerecht. Hoe fijn zou het zijn om dat voor je te zien als je ontwaakt? Zo levensecht, dat je de zee hoort ruizen en bijna de Thaise curry kunt ruiken?

Bij ons shop je posters in kunststof lijst die van jouw muren echte dromenvangers maken. Dag ochtendhumeur, hallo mooi interieur.

Moois om op te hangen

Nadat je jouw favoriete muurposters hebt gevonden in onze art shop, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Passende haken leveren we daarom meteen mee.

Onze prints kunnen ook met poster strips of washi tape worden bevestigd, maar ingelijst vallen ze nog meer op. Het 2mm dikke glossy acrylglas beschermt ze bovendien tegen stof en verkleuringen. Past kunststof niet goed bij je interieur, kies dan voor een houten frame in het zwart, wit of met natuurlijke finish.

Om je eigen Wall of Wow te creëren, hang je verschillende ingelijste posters op in een grid, rij of in salon-stijl. Mooie kunst, ongekunsteld mooi.

We heart poster art

Posters en lijsten gaan bij ons hand in hand. De mooiste frames hebben we al voor je gevonden, je favoriete motieven mag je zelf ontdekken.

Om je daarbij te helpen, hebben we onze collecties gesorteerd op thema. Maar ook als je niet goed weet waarnaar je zoekt, raak je bij ons gegarandeerd geïnspireerd: soms moet je een ingelijste avocado zien om te weten dat je een ingelijste avocado nodig hebt.

Van catchy foto’s tot grafische designs, van kunst voor de kinderkamer tot romantische prints: bij ons vind je jouw perfecte muur-match.

Natuurlijk kunnen posters gewoon met plakband tegen de muur geplakt worden, maar ingelijst springen ze er pas echt uit. Met een mooie en betaalbare kunststof lijst komen jouw favoriete afbeeldingen nog beter tot hun recht.

×