Cadeaus van JUNIQE Cadeaus van JUNIQE

Het is tijd om te feesten! Een geboorte, een verjaardag, een jubileum – wat de gelegenheid ook is, vier het met een mooi geschenk. Onze collectie leuke cadeaus en wenskaarten brengt een likje kunst en een vleugje liefde in het leven van je dierbaren.

Breng een likje kunst en een vleugje liefde in het leven van je dierbaren met onze cadeau-ideeën.

Gift guide

Dierenliefhebber, filmfanaat of yogi: met onze gift guide wordt het vinden van een cadeau voor wie dan ook een fluitje van een cent.

Shop cadeaus

Top 100 cadeaus

Honderd keer de juiste keuze: wanddecoratie, woonaccessoires en meer met een extreem hoog geschenkgehalte.

Vind jouw nummer één

Voor haar

GRLPWR FRVR! Ontdek cadeau-ideeën voor moeders, vriendinnen, BFF's en andere belangrijke vrouwen in jouw leven.

Ontdek cadeaus voor haar

Voor hem

Vaders, broers of vrienden – met deze selectie cadeaus is er geen man overboord.

Maak hem blij

De kunst van het geven

Afhankelijk van de persoon voor wie het cadeau bestemd is, kan de zoektocht naar het juiste geschenk een fluitje van een cent of juist een moeilijke opgave zijn.

Wij kunnen misschien niet voor je kiezen, wel kunnen we een duwtje in de juiste richting geven. Hier vind je namelijk een selectie van de meest geliefde designs op wanddecoratie, woonaccessoires en schrijfwaren.

We presenteren aan jou: onze cadeauwereld! Je kunt selecteren op persoon, prijs, interesse of categorie, hartstikke handig! En bekijk ook eens de cadeau top 100, voor nog meer inspiratie.

Dromen, interesses en hobby's

Oké, jouw nicht vond haar cadeau te gek en haar feestje was fantastisch. Twee weken later valt er een uitnodiging in je brievenbus: jouw beste vriend van de middelbare school gaat trouwen. Uitdaging aanvaard.

Is hij een sportfanaat? Nou, dat was makkelijk. Aan de andere kant, als het deel gaat uitmaken van hun interieur, moet zijn aanstaande bruid het cadeau ook kunnen waarderen. Iets speciaals voor hen samen, dat van hun huis nog meer een thuis maakt.

Ben je op zoek naar iets dat past bij hun minimalistische inrichting, dan zijn onze typografie prints een leuk en trendy cadeau.

Home is where the art is

Over trendy gesproken, onze collectie van woonaccessoire cadeaus is een gegeven op zich. Of het nu voor een housewarming of een verjaardag is, kussens en theedoeken zijn altijd een goed idee.

Zoek je iets moois voor de allerkleinsten, spring dan eens naar onze collectie dierenprints. Van zwart-wit portretten van koala's tot felgekleurde paradijsvogels, de meeste lievelingsdieren vind je ertussen.

Kom je er nog steeds niet uit maar wil je wel graag kunst cadeau doen? Dan is een JUNIQE gift card misschien wel de oplossing. Ready, steady, confetti!

×