0 Filters
theme icon
Natuur
theme icon
Dieren
theme icon
Botanisch
theme icon
Abstract en geometrisch
theme icon
Typografie en symbolen
theme icon
Steden
theme icon
Architectuur
theme icon
Eten en drinken
theme icon
Romantiek en liefde
theme icon
Kunst voor kinderen

theme icon
Grappig
theme icon
Zwart en wit
theme icon
Mode
theme icon
Popart
theme icon
Retro en vintage
theme icon
Dromerig
theme icon
Sport
theme icon
Voertuigen
theme icon
Sterrenkunde en ruimte
theme icon
Mensen
theme icon
Feesten en speciale dagen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Ivoor
Multicolor

Oranje
Paars
Rood
Roze
Turkoois
Wit
Zwart
Collages
Fotografie
Fotomanipulatie
Grafische vormgeving en typografie
Illustraties en tekeningen

Inpakpapier, hier!

Vond jij toen je klein was het inpakpapier ook spannender dan het daadwerkelijke cadeau? Ons kadopapier, dat bedrukt is met gecureerde designs van internationale kunstenaars, doet oude tijden herleven: ieder vel is een klein kunstwerk, dat je veel liever wilt bekijken dan doormidden wilt scheuren.

Verras jouw dierbaren met een presentje en pak het op bijzondere wijze in. Kies een design dat bij ze past en maak het geheel af met een groot strik, een lieve wenskaart en een bos bloemen. Wedden dat ze al smelten voordat ze het cadeau hebben uitgepakt?

De kunst van het inpakken

Een voetbal, teddybeer of hobbelpaard: sommige cadeaus scoren erg hoog op de ‘onmogelijk in te pakken’-schaal. Ons cadeaupapier is in deze gevallen de redder in nood: de vellen zijn bedrukt met unieke kunstdrukken die tegen een stootje of deukje kunnen.

We hebben de mooiste prints voor jou gesorteerd op thema en stijl, waardoor je snel en eenvoudig die designs spot die het beste passen bij jouw dierbaren. Pak ze volledig in kadopapier met schattige dieren, spannende abstracte patronen of romantische motieven. Strik erom en niks meer aan doen.

Een groots klein gebaar

Tijden veranderen, en de manier waarop we cadeaus inpakken ook. Waar onze oma’s en moeders vaak jarenlang deden met een soort inpakpapier, dat ook nog eens werd gestreken om te kunnen hergebruiken, hebben wij de keuze tussen talloze mooie prints, kleuren en thema’s.

De cadeaupapiersets van JUNIQE bevatten drie vellen van 50x70cm die zijn bedrukt met hetzelfde unieke design. Ze zijn geschikt voor spontane momenten en speciale gelegenheden en maken van het kleinste gebaar een groots feestje.

×