Annuleringsvoorwaarden

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om dit contract binnen 100 dagen zonder enige reden te herroepen. De herroepingsperiode verloopt na 100 dagen vanaf de dag dat jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de koerier, de waren in ontvangst heeft genomen.

Om het herroepingsrecht in stand te nemen, dien je ons te informeren over de beslissing om het contract te herroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld een brief per post naar JUNIQE.nl, JUNIQE GmbH, Köpenicker Straße 126, 10179 Berlijn, Duitsland of per e-mail naar service@juniqe.nl). Hiervoor kan het bijgevoegde herroepingsformulier worden gebruikt, dit is echter niet verplicht. Om je ervan te verzekeren dat de uitoefening van de herroeping van de overeenkomst binnen de herroepingsperiode valt, is het van belang dat je dit binnen de herroepingsperiode met ons communiceert.

Je kunt het herroepingsmodel per e-mail naar ons verzenden naar service@juniqe.nl. Kies je voor deze optie, dan zullen wij een ontvangstbewijs van het verzoek tot herroeping middels een duurzaam medium (bijvoorbeeld e-mail) zonder uitstel versturen. Wij kunnen wachten met restitutie tot we de goederen hebben ontvangen of totje ons hebt voorzien van een bewijs van het terugzenden van de goederen.

Gevolgen van herroeping

Bij herroeping van deze overeenkomst zullen wij de terugbetaling doen via dezelfde betaalmethode als waarmee je betaald hebt, zodra we het/de artikel(en) ontvangen en geïnspecteerd hebben. Omdat onze producten op aanvraag bedrukt worden, houden we €7,50 aan retourkosten in op jouw terugbetaling. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen na de dag van verzending kan duren totdat je jouw terugbetaling hebt ontvangen.

De producten dienen te worden geretourneerd naar "JUNIQE.nl, JUNIQE GmbH, Köpenicker Straße 126, 10179 Berlijn", zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 100 dagen vanaf de dag waarop de retouraanvraag met ons gecommuniceerd is. Producten teruggezonden voor het verlopen van de termijn van 100 dagen vallen binnen de deadline. Jij bent alleen aansprakelijkvoor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, die verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneerprocedure

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan mag je deze link volgen om een retourlabel te printen.