Annuleringsvoorwaarden

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om dit contract binnen 100 dagen zonder enige reden te herroepen. De herroepingsperiode verloopt na 100 dagen vanaf de dag dat jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de koerier, de waren in ontvangst heeft genomen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn (Framed) Limited Edition Prints, omdat deze vallen onder consumentenaankopen die vervaardigd zijn volgens de specificaties van de consument die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Om het herroepingsrecht in stand te nemen, dien je ons te informeren over de beslissing om het contract te herroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld een brief per post naar JUNIQE.nl, Kollwitz Internet GmbH, Köpenicker Straße 126, 10179 Berlijn, Duitsland of per e-mail naar service@juniqe.nl). Hiervoor kan het bijgevoegde herroepingsformulier worden gebruikt, dit is echter niet verplicht. Om je ervan te verzekeren dat de uitoefening van de herroeping van de overeenkomst binnen de herroepingsperiode valt, is het van belang dat je dit binnen de herroepingsperiode met ons communiceert.

Wanneer ervoor wordt gekozen om het herroepingsformulier per e-mail te versturen, zullen wij een ontvangstbewijs van het verzoek tot herroeping middels een duurzaam medium (bijvoorbeeld e-mail) zonder uitstel versturen. Wij kunnen wachten met restitutie tot we de goederen hebben ontvangen of tot je ons hebt voorzien van een bewijs van het terugzenden van de goederen.

Gevolgen van herroeping

Bij herroeping van deze overeenkomst zullen wij door de jou gedane betalingen, inclusief de verzendkosten van de bestelling (met uitzondering van aanvullende kosten voortgekomen uit de keuze voor een verzendoptie anders dan de meest voordelige of de standaard door JUNIQE aangeboden optie), zo spoedig mogelijk en op zijn laatst binnen 14 dagen, vanaf de dag dat het verzoek om herroeping van de overeenkomst is ingediend, restitueren. Restitutie zal plaatsvinden middels dezelfde methode waarmee de bestelling in de eerste instantie betaald is, tenzij je anders hebt aangegeven; er zullen in geen geval extra kosten worden gerekend ten gevolge van restitutie.

De producten dienen te worden geretourneerd naar "JUNIQE.nl Retourencentrum, c/o DHL Home Delivery GmbH, Vor der Hecke 4-12a, 34355 Staufenberg, Duitsland", zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 100 dagen vanaf de dag waarop de retouraanvraag met ons gecommuniceerd is. Producten teruggezonden voor het verlopen van de termijn van 100 dagen vallen binnen de deadline. Wij nemen de kosten voor het retourneren van de goederen voor onze rekening. Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneerprocedure

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, volg dan deze link om (kosteloos) een retourlabel te printen.

×