Cadeaus Voor Hem

179 resultaten
0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Schrijfwaren
Wanddecoratie
Woonaccessoires

Jouw partner in crime

Zijn appartement is inmiddels ook een beetje jouw huis. Jij staart bijna even vaak naar zijn keukenmuren als hijzelf, maar die Ajax-kalender van 1999 is nu niet bepaald esthetisch te noemen. Wat dacht je ervan om hem eens een decoratief duwtje in de juiste richting te geven, met wanddecoratie die jullie allebei kunnen waarderen?

Landkaarten van jullie meest recente vakantiebestemming, een stadsprint als aandenken aan jullie eerste trip samen of een filmprint die je terugbrengt naar jullie allereerste date – toon jouw liefde met een cadeau voor hem dat het 'ons' symboliseert.

Daddy cool

Hij leerde je met vallen en opstaan fietsen zonder zijwieltjes. Hij moedigde je aan wanneer je met z'n allen op een kluitje op het voetbalveld stond. Hij gaf je zijn ijsje als je de jouwe had laten vallen. In plaats van te klagen, lachte hij erom. Sommige superhelden dragen geen cape: jouw vader is jouw redder in nood.

Zoek je nog een mooi cadeau idee voor zijn verjaardag of voor Vaderdag? Wat dacht je ervan om zijn sportiviteit te vieren met een mooi kunstwerk – zoals een fietsposter voor alle vaders die iedere zondagochtend weer met veel toewijding op de fiets stappen.

Voor de man die alles al heeft

Gadgets, hebbedingen en andere snuisterijen: wat je ook bedenkt, hij is de vriend of broer die alles al heeft.

Hij is een gamende verzamelaar met een interesse voor filosofie en schilderen, en daarnaast heeft hij een voorraad fancy sokken en stropdassen waar je u tegen zegt – kortom, wat doe je hem nou cadeau?

Een idee: vul zijn hobby's aan met posters en prints die te maken hebben met onderwerpen waarvoor hij zich interesseert. Is hij bijvoorbeeld een groot liefhebber van flora en fauna, dan is een ingelijste natuurposter geschikt om te geven.

Vaders, broers, vrienden en geliefden: het kiezen van het juiste geschenk voor de mannen in ons leven is een kunst op zich! Laat je inspireren door onze collectie en vind het perfecte cadeau dat laat zien dat je er aandacht aan hebt besteed.