Filters
Cadeaus per budget
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Cadeaus per categorie
Schrijfwaren
Wanddecoratie
Woonaccessoires
muhammad ali, mini en baviaan ingelijste posters

Top 100 cadeaus voor hem

Laat je inspireren door onze favoriete cadeaus voor mannen die alles al hebben, niet zoveel wensen en iedereen ertussenin.

Vind een cadeau

notorious big wanddecoratie, che guevara kussen en meer cadeaus

Cadeaus onder €30

Hij heeft geen wensen maar toch wil je hem graag verrassen? Vind een stijlvol cadeau voor een klein budget, glimlach gegarandeerd.

Ontdek de selectie

sportieve cadeaus met basketbal, fiets, tour de france en voetbal designs

Voor de sportieveling

Tennis, wielrennen en Studio Sport zijn drie dingen waar hij niet zonder kan. Scoren doe je met sportieve kunst.

Bekijk de collectie

ingelijste foto's van vintage auto, new york en alexander platz

Fotografie cadeaus

Gevangen in de lens: de schoonheid van het moment. Ontdek inspirerende wanddecoratie voor fotografieliefhebbers.

Verken fotografiekunst

gift cards om kunst cadeau te doen van juniqe

Gift cards

Het perfecte cadeau als je kunst wilt geven maar niet kunt kiezen.

Het perfecte cadeau als je kunst wilt geven maar niet kunt kiezen.

Bekijk onze gift cards

Jouw partner in crime

Zijn appartement is inmiddels ook een beetje jouw huis. Jij staart bijna even vaak naar zijn keukenmuren als hijzelf, maar die Ajax-kalender van 1999 is nu niet bepaald esthetisch te noemen. Wat dacht je ervan om hem eens een decoratief duwtje in de juiste richting te geven, met wanddecoratie die jullie allebei kunnen waarderen?

Landkaarten van jullie meest recente vakantiebestemming, een stadsprint als aandenken aan jullie eerste trip samen of een filmprint die je terugbrengt naar jullie allereerste date – toon jouw liefde met een cadeau voor hem dat het 'ons' symboliseert.

Daddy cool

Hij leerde je met vallen en opstaan fietsen zonder zijwieltjes. Hij moedigde je aan wanneer je met z'n allen op een kluitje op het voetbalveld stond. Hij gaf je zijn ijsje als je de jouwe had laten vallen. In plaats van te klagen, lachte hij erom. Sommige superhelden dragen geen cape: jouw vader is jouw redder in nood.

Zoek je nog een mooi cadeau idee voor zijn verjaardag of voor Vaderdag? Wat dacht je ervan om zijn sportiviteit te vieren met een mooi kunstwerk – zoals een fietsposter voor alle vaders die iedere zondagochtend weer met veel toewijding op de fiets stappen.

Voor de man die alles al heeft

Gadgets, hebbedingen en andere snuisterijen: wat je ook bedenkt, hij is de vriend of broer die alles al heeft.

Hij is een gamende verzamelaar met een interesse voor filosofie en schilderen, en daarnaast heeft hij een voorraad fancy sokken en stropdassen waar je u tegen zegt – kortom, wat doe je hem nou cadeau?

Een idee: vul zijn hobby's aan met posters en prints die te maken hebben met onderwerpen waarvoor hij zich interesseert. Is hij bijvoorbeeld een groot liefhebber van flora en fauna, dan is een ingelijste natuurposter geschikt om te geven.

×