0 Filters
theme icon
Botanisch
theme icon
Typografie en symbolen
theme icon
Zwart en wit
Grijs
Roze
Wit
Zwart
Fotografie
Grafische vormgeving en typografie

Ruimte voor ideeën

De beste ideeën ontstaan vaak tijdens het douchen, wandelen of boodschappen doen, ver bij onze laptop vandaan. Om ze niet te vergeten, krabbelen we ze op kassabonnen of oude papiertjes die we vinden in onze zakken. Niet verkeerd, totdat de volgende wasbeurt zich aandient…

Met onze notitieboeken in jouw tas, geef je jouw ideeën de ruimte die ze verdienen. Het blanco, gelinieerde of gestippelde papier is heerlijk glad, waardoor je pen vrij spel heeft – 176 hele pagina’s lang.

Digitale detox

Laptop uit, dromen aan: in ons digitale tijdperk voelt een witte pagina zonder pijltjes en knipperende symbolen als een luxe. Neem je nieuwe notitieboek mee naar je favoriete café of park en laat je gedachten de vrije loop. Bang dat je de tijd vergeet? Welnee, daar zijn onze mooi vormgegeven agenda’s voor.

Ben je een man of vrouw van weinig woorden, laat dan een lieve, romantische of grappige boodschap voor jouw dierbaren achter op een bedrukt notitieblok. De pagina’s zijn extra glad en makkelijk af te scheuren.

Jouw eigen jungleboek

Notitieboekjes zijn net als schoenen: je kunt er nooit teveel van hebben. Sterker nog: hoe ideaal is het om verschillende boekjes te hebben voor verschillende gelegenheden? Eentje voor je creatieve projecten, eentje voor je administratie en eentje voor alle praktische zaken in huis.

Om jouw verzameling zo bont en divers mogelijk te maken, hebben we onze premium notitieboeken voorzien van een flexibele kartonnen omslag met botanische designs, dieren prints en abstracte motieven. Misschien toch nog eentje erbij voor, ehh, onvoorziene inspiratie?

×