HALLO KUNSTWERELD!

Drie vrienden, één visie: onder de leiding van het oprichtersdrietal Lea Lange, Marc Pohl en Sebastian Hasebrink opende JUNIQE in januari 2014 in Berlijn de ogen in de online wereld. Een opwindende reis met kleine missers en grote successen, enkele vreugdetranen en vele leerzame ervaringen was begonnen – en loopt nog lang niet ten einde.


"Er is de afgelopen jaren veel te vieren geweest en er zullen zeker nog vele succesmomenten volgen. Klein of groot, ieder succes draagt eraan bij dat we onze missie verwerkelijken: kunst brengen in ieders huis."

– Lea Lange

"Er is de afgelopen jaren veel te vieren geweest en er zullen zeker nog vele succesmomenten volgen. Klein of groot, ieder succes draagt eraan bij dat we onze missie verwerkelijken: kunst brengen in ieders huis."

– Lea Lange

WAAR WIJ VOOR STAAN

JUNIQE staat voor posters en prints van internationale kunstenaars die hier in Europa voor jouw geproduceerd worden, bij jou en binnen jouw budget passend. Vier muren maken nog geen thuis, maar elementen waarachter een verhaal en persoonlijkheid schuilt, wel. Daarom bieden wij naast wanddecoratie ook woonaccessoires en schrijfwaren aan en houden wij onze community op de hoogte via magazine artikelen of nieuwsbrieven vol inspiratie.

KANTOORLEVEN, MAAR DAN ANDERS

Niet alleen onze kunstenaars, maar ook onze werknemers gaan ons aan het hart. 26 nationaliteiten bevinden zich in ons kantoor in Kreuzberg, vergezeld door ontelbaar veel groene planten en drie lieve kantoorhonden, die iedere dag een beetje mooier maken tijdens onze flexibele werktijden.

Naast vers fruit, koffie, wijn en bier, bieden wij individuele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling aan, net als workshops. Een open feedback-cultuur en regelmatige meetings zijn voor ons net zo belangrijk als de vrijdagmiddagborrel, teamuitjes en feestjes.

Klantenservice, finance of het brand-team – bij JUNIQE is de passie voor kunst bij iedereen merkbaar. Wat ik bijzonder vind, is dat de kunstenaars en hun werk daadwerkelijk serieus genomen worden. Bovendien kan gezegd worden, al is er een duidelijke organisatiestructuur, de hiërarchie is vlak: zo zijn teamleiders open voor feedback.
Ina Schulze, Senior Copywriter

DIT ZEGGEN VOORMALIGE WERKNEMERS OVER ONS

Pro's

- Erg interessant werk

– Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

– Sterk gemeenschapsgevoel

– Zeer positieve en creatieve kantoorsfeer [...]


Cons

Vaak zorgen de lieve kantoorhonden voor afleiding.


Tips voor het management

Ga zo door! De manier waarop jullie interesseren voor verbeteringen is inspirerend.

– Anoniem

Zin gekregen om te decoreren?
Volg ons op Instagram via @juniqeartshop voor dagelijks nieuwe inspiratie.

×