Kunst brengt levendigheid – zowel in huis, als op de werkvloer. Kantoor, praktijk, start-up of hotel: met onze wanddecoratie geef je karakter aan welke ruimte dan ook. Wij geven jou kosteloos advies en doen graag vrijblijvend een persoonlijk aanbod.

Groot productassortiment

Van de grote klassiekers tot de allernieuwste trends – ons assortiment biedt volop mogelijkheden om uw ideeën tot leven te brengen.


Producten op maat

Formaat, materiaal, kleur, passe-partout – onze producten zijn verkrijgbaar in elke denkbare configuratie en worden ingelijst geleverd.

Kwaliteit - Made in Europe

Alle producten worden duurzaam en volgens de hoogste kwaliteitsnormen in onze eigen productiefaciliteiten in Europa gedrukt, verpakt en ingelijst verzonden.

Aantrekkelijke B2B korting

Zakelijke klanten profiteren van exclusieve zakelijke kortingen, aantrekkelijke voordelen en uitgebreide ondersteuning van ons B2B-team.

Neem contact met ons op over uw businessproject!

Contactpersoon: Jakob Deges

E-mailadres: businessprojects@juniqe.com

Telefoonnummer: +31 (0) 20 262 39 65

Ik ben een grote fan van galerijwanden en ben onder de indruk van het gevarieerde aanbod van JUNIQE. Om de Wundergarten in te richten had ik een informele, speelse stijl voor ogen en vond ik een aantal prachtige prints op de website. Ik zou JUNIQE ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar kunstwerken om uw muren mee te verrijken. 
 Shirley Eskine-Schreyer, oprichter van Wunderhaus

Interieurontwerpers

Ontdek meer

Kantoren & coworking-ruimtes

Ontdek meer

Hotels & appartementen

Ontdek meer