VIER MUREN MAKEN NOG GEEN THUIS...

...maar vier zijden en vier hoeken wel. Ontdek onze grote selectie posters en prints waarmee je jouw muren persoonlijkheid geeft.

Onze raison d'être? Het brengen van kunst en kunstenaars waar je van zult houden. Heb je vragen, dan kun je altijd bij onze bekroonde klantenservice terecht. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Lees verder om erachter te komen waarom onze kunstenaars ons zo aan het hart gaan, hoe wij iedere dag blij worden van de bijdrages van onze community en welke stappen we nemen om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Kunst met karakter, een community met een passie voor design en inspiratie op ieder gebied – dat zijn de grondbeginselen van JUNIQE. Als onze klanten tevreden en gelukkig zijn, ben ik dat ook.
Lea Lange, oprichter JUNIQE

DE MENSEN ERACHTER

 Van lijntekening tot collage en typografie tot fotografie: bij JUNIQE vind je het allemaal. Ons portfolio is net zo veelzijdig als onze kunstenaars dat zijn. Via hun biografieën, interviews, magazine artikelen en social media posts geven we hen een gezicht en laten we ze aan het woord komen. Omdat ze veel te vertellen hebben en niet alleen van iedere verkochte print, maar ook van jouw interesse in hen profiteren.

Wat ik mooi vind aan JUNIQE is dat het geleid wordt door mensen die een duidelijke passie voor kunst hebben en respectvol met kunstenaars samenwerken.
Maarten Léon, kunstenaar

BINNENKIJKEN TOEGESTAAN

Terwijl onze teams dagelijks op zoek zijn naar buitengewone kunstenaars, nieuwe trends of inspiratie en deze met jou delen op alle denkbare kanalen, kun jij een blik binnenwerpen bij onze community en je laten inspireren door onze kunstliefhebbende Instagramvolgers.

360° inspiratie – van jullie, van ons, voor iedereen.

Verken @juniqeartshop

VERSTERK ONS TEAM

Wil je deelnemen aan onze missie om kunst bij de mensen thuis te brengen? Lees meer over het leven bij JUNIQE en bekijk alle openstaande vacatures.

LEES MEER