VIER MUREN MAKEN NOG GEEN THUIS...

...maar vier zijden en vier hoeken wel. Ontdek onze grote selectie posters en prints waarmee je jouw muren persoonlijkheid geeft.

Ons creatieve team zorgt ervoor dat onze collectie up to date is volgens de laatste trend, en is bovendien altijd op zoek naar nieuw talent. En heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd bij onze bekroonde klantenservice terecht. Lees verder om erachter te komen waarom onze kunstenaars ons zo aan het hart gaan, hoe wij iedere dag opnieuw blij worden van alles wat onze community ons brengt en ten slotte, hoe wij proberen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

BINNENKIJKEN TOEGESTAAN

Terwijl onze teams dagelijks op zoek zijn naar buitengewone kunstenaars, nieuwe trends of inspiratie en deze met jou delen op alle denkbare kanalen, kun jij een blik binnenwerpen bij onze community en je laten inspireren door onze kunstliefhebbende Instagramvolgers.

360° inspiratie – van jullie, van ons, voor iedereen.

Kunst met karakter, een community met een passie voor design en inspiratie op ieder gebied – dat zijn de grondbeginselen van JUNIQE. Als onze klanten tevreden en gelukkig zijn, ben ik dat ook.
Lea Lange, oprichter JUNIQE

DE MENSEN ERACHTER

 Van lijntekening tot collage en typografie tot fotografie: bij JUNIQE vind je het allemaal. Ons portfolio is net zo veelzijdig als onze kunstenaars dat zijn. Via hun biografieën, interviews, magazine artikelen en social media posts geven we hen een gezicht en laten we ze aan het woord komen. Omdat ze veel te vertellen hebben en niet alleen van iedere verkochte print, maar ook van jouw interesse in hen profiteren.

Wat ik mooi vind aan JUNIQE is dat het geleid wordt door mensen die een duidelijke passie voor kunst hebben en respectvol met kunstenaars samenwerken.
Maarten Léon, kunstenaar

GROEN GEWETEN

Het milieu gaat ons aan het hart – daarom leggen wij de productie en verzending van onze artikelen in de betrouwbare handen van onze productie- en logistieke partners. Samen met hen verzekeren we ons er bovendien regelmatig van, dat onze producten voldoen aan de hoogste Duitse kwaliteitsstandaarden.

Hierop letten wij in het bijzonder:

1. FSC®-gecertificeerd hout

2. OEKO-TEX-gecertificeerde textiel

3. Stofresten als vulmateriaal van onze kussens

4. Drukwerk volgens PSD- en PSO-standaarden

5. Drukken in Europa en op bestelling, om eventuele milieuschade zoveel mogelijk te beperken

6. Verschillende retourneeropties, om onnodig afval en transport te reduceren


We doen ons best om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Heb je vragen over ons productieproces, neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres:

We doen ons best om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Heb je vragen over ons productieproces, neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres:

Klinkt goed?


Volg ons op Instagram via @juniqeartshop en laat je dagelijks inspireren.

 
×