Ons verhaal

Berlijn, januari 2014 – JUNIQE ging live. Onder de leiding van de drie oprichters Lea Lange, Marc Pohl en Sebastian Hasebrink zijn we uitgegroeid tot een community van meer dan 600 opkomende en gevestigde kunstenaars van over de hele wereld. Onze visie? Ieder interieur van kunst voorzien.

We hebben de afgelopen vier jaar veel momenten gehad om te vieren en er zullen zeker nog veel meer succesmomenten komen. Groot of klein, ieder succes draagt bij aan het volbrengen van onze missie. Namelijk ieder interieur van kunst voorzien.
Lea Lange, JUNIQE-oprichter

Onze kunstenaarscommunity

Iedere dag gaat ons team van curatoren op zoek naar talentvolle kunstenaars van over de hele wereld. Ons platform geeft deze talenten de mogelijkheid om hun werk te delen met kunstliefhebbers in heel Europa – waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en verder.

Maak kennis met onze kunstenaars

Onze producten

We werken samen met een selecte groep productiepartners in Europa. Onze partners maken gebruik van de nieuwste druktechnieken, milieuvriendelijke inkt en materialen van de hoogste kwaliteit. Onze premium posters zijn gemaakt van zwaar papier van galeriekwaliteit, worden bedrukt met archivale inkt en bevatten een UV-bestendige finish voor langdurig kleurbehoud.

Ontdek onze wanddecoratie

Ons team

Wij zijn een dynamisch, met kunst geobsedeerd team van e-commerce specialisten afkomstig uit 27 verschillende landen. Bij JUNIQE zijn samenwerking tussen verschillende afdelingen en duidelijke communicatie de sleutel tot succes en plezier in het werk. We leggen de lat hoog, ontwikkelen innovatieve features en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten een geweldige ervaring te bezorgen.

Spontane borrels na werk, potluck lunches en zo nu en dan een filmavond zijn een paar van de hoogtepunten uit onze sociale agenda. En laten we het instagrammen van de levens van onze kantoorhonden niet vergeten! Voor hen die nog geen Duits spreken, is er de mogelijkheid om voor of na werktijd een cursus in de taal van Goethe te volgen.

Bekijk de vacatures
×