Welkom bij JUNIQE

JUNIQE is het lifestylemerk voor geselecteerde en betaalbare wanddecoratie, woonaccessoires, schrijfwaren en cadeaus. Onze visie is om interessante, betaalbare kunst deel te laten uitmaken van ieders dagelijks leven: Art. Everywhere.

Kunst, zoals je nog niet eerder hebt ervaren!

Ons verhaal

Berlijn, september 2013?—?het idee is geboren.

Drie jonge kunstliefhebbers nemen het besluit om een einde te maken aan het gebrek aan betaalbare kunst voor in Europese woonkamers. Ontelbare brainstorms, kick-offs en nachten overslaan later lag er een concept.

Berlijn, januari 2014?—?JUNIQE gaat live.

JUNIQE revolutioneert de Europese markt voor betaalbare kunst, door kunst beschikbaar te maken voor de massa terwijl we individueel op aanvraag produceren.

Wij selecteren interessante designs van authentieke kunstenaars en inspireren mensen om kunst deel te laten uitmaken van hun dagelijks leven?—?zo wordt het bezitten van kunst voor iedereen een realiteit.

Berlijn, januari 2014.

JUNIQE revolutioneert de Europese markt voor betaalbare kunst, door kunst beschikbaar te maken voor de massa terwijl we individueel op aanvraag produceren.

Wij selecteren interessante designs van authentieke kunstenaars en inspireren mensen om kunst deel te laten uitmaken van hun dagelijks leven – zo wordt het bezitten van kunst voor iedereen een realiteit.

We kunstenaars

Elke dag doen we ons uiterste best om zowel opkomende als gevestigde kunstenaars de mogelijkheid te geven om te profiteren van de verkoop van hun werk. Zodat zij kunnen doen wat ze het allerbeste kunnen – kunst creëren! Via ons platform kunnen creatieve talenten hun werk beschikbaar stellen voor een over Europa verspreid publiek.

Maak kennis met onze kunstenaars!

Ons team

Een hond, drie oprichters en een snelgroeiend team van meer dan honderd professionals.

Wij zijn curatoren, designers, copywriters, IT engineers, klantenservice superhelden, data-analysten, marketingspecialisten, operations managers, enzovoort. We werken met zijn allen vanuit een voormalige sigarettenfabriek in het hart van Berlijn, en houden de online kunstwereld van daaruit draaiende.

Onze achtergronden zijn net zo verschillend als onze producten.

We hebben onder andere bedrijfswetenschappen, grafische vormgeving, literatuur, visuele communicatie, fotografie, internationale betrekkingen, communicatiewetenschappen, cultuurwetenschappen, politiek, marketing, economie, textielontwerp, informatica, sportmanagement, geschiedenis en aan de school des levens gestudeerd.

We komen uit alle hoeken van de wereld.

Argentinië, Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Indonesië, Italië, Nederland, Nieuw Zeeland, Oekraïne, Polen, Rusland, Spanje, Timboektoe, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland...

We houden van kunst, Berlijn, het internet, taart en innovatie. Jij ook?

Kom bij ons werken!

Een hond, drie oprichters en een snelgroeiend team van meer dan honderd professionals: ons team bestaat uit curatoren, designers, copywriters, IT engineers, klantenservice superhelden, data-analysten, marketingspecialisten, operations managers en nog veel meer andere onmisbare personen.

We werken met zijn allen vanuit een voormalige sigarettenfabriek in het hart van Berlijn, en houden de online kunstwereld vanuit daar draaiende.

We houden van kunst, Berlijn, het internet, taart en innovatie. Jij ook?

Kom bij ons werken!

Inspiratie is overal

Ons magazine barst van de ideeën.

Interviews met kunstenaars, tutorials en artikelen over kleuren, patronen enzovoort – onze editors doen hun uiterste best om jou te inspireren.

Wij laten je zien hoe je het beste uit jouw JUNIQE producten kunt halen en geven je tips voor het inrichten van je woonkamer en het eenvoudig ophangen van kunst.

Schenk jezelf een kop thee (of vooruit: een G&T) in, ga er lekker voor zitten en begin met scrollen! De kunst doet de rest.

Ben je al bekend met onze nieuwsbrief? Schrijf je nu in voor wooninspiratie, informatie over nieuwe kunstenaars, updates over acties en heel veel meer.

Ons magazine barst van de ideeën. Interviews met kunstenaars, tutorials en artikelen over kleuren, patronen enzovoort – onze editors doen hun uiterste best om jou te inspireren.

Ben je al bekend met onze nieuwsbrief? Schrijf je nu in voor wooninspiratie, informatie over nieuwe kunstenaars, updates over acties en heel veel meer.

De JUNIQE kwaliteit

We werken samen met een selecte groep productiepartners in Europa. Onze partners maken gebruik van de nieuwste printtechnieken, milieuvriendelijke inkt en materiaal van de hoogste kwaliteit.

Ons zware papier van museumkwaliteit wordt met veel liefde bedrukt met archivale inkt, en voorzien van een UV-bestendige finish voor langdurig kleurbehoud. Onze mode wordt onder ethische omstandigheden geproduceerd en is BSCI (Business Social Compliance Initiative) gecertificeerd.

Kom bij ons werken

Wil je met ons meegroeien en ons helpen met het revolutioneren van de Europese markt voor betaalbare kunst?

Als onderdeel van een dynamisch internationaal team van creatieve, door kunst geobsedeerde e-commerce professionals, kun je rekenen op een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid vanaf dag een. Word jij onze allernieuwste JUNIQorn?

Ontdek naar wie wij op zoek zijn!.

Wil je met ons meegroeien en ons helpen met het revolutioneren van de Europese markt voor betaalbare kunst?

Als onderdeel van een dynamisch internationaal team van creatieve, door kunst geobsedeerde e-commerce professionals, kun je rekenen op een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid vanaf dag een.

Ontdek naar wie wij op zoek zijn!.

Achter de schermen

×