Wanddecoratie Wanddecoratie

Ben je op zoek naar de perfecte poster, of wil je een aantal ingelijste posters voor jouw gallery wall? Onze wanddecoratie is beschikbaar in ontelbare soorten en maten.

Op zoek naar de perfecte poster? Onze wanddecoratie is beschikbaar in ontelbare soorten en maten.

Decoreren kun je leren

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens – en je voelt je nog meer op je plek in een interieur dat naar jouw persoonlijke smaak is ingericht. De vraag is alleen: waar begin je? Zoek je inspiratie op Instagram of Pinterest, dan lijkt het voor de hand liggend hoe je jouw interieur in een handomdraai transformeert in een sereen zwart-wit geheel. Ga je echter aan de slag, dan blijkt de praktijk toch iets ingewikkelder.

Onze tip: kies een thema en begin klein. Zo kunnen een aantal nieuwe posters al een behoorlijk verschil maken. Ga aan de slag!

Kiezen is een kunst

Heb je een aantal posters of andere muurdecoratie op je verlanglijstje staan, maar weet je niet helemaal zeker of ze goed met elkaar combineren? Wij kennen het probleem. Precies om deze reden hebben we een selectie van wanddecoratiesets samengesteld, waarin posters met of zonder lijst in uiteenlopende thema's gecombineerd en in verschillende ruimtes geënsceneerd zijn.

Is zwart-wit jouw stijl, hou je van fine art fotografie of ben je op zoek naar Scandinavisch geïnspireerde kunst? Decoreer je de woonkamer, kinderkamer of keuken? En heb je een voorkeur voor blauw, groen of roze? Selecteer jouw wensen en laat je inspireren.

Posters ophangen als een pro

Heb je eenmaal jouw muurdecoratie besteld, dan ben je nog niet klaar. Want hoewel onze wall art klaar om op te hangen wordt geleverd, moet je nog wel even bedenken hoe je de boel gaat ophangen. Een tip: bepaal jouw interieurstijl en pas je layout daarop aan. Houd je bijvoorbeeld van simpel en klassiek, dan is een raster of rij de way to go.

Meer handige tips voor het ophangen van wanddecoratie, zoals welk poster ophangsysteem je kunt toepassen, vind je in onze hanging guide. Jouw gallery wall kan niet meer stuk.


×