Dekbedovertrekken

1624 resultaten

We moeten rennen, springen, duiken, vliegen, vallen, opstaan en weer dóórgáán… Geen wonder dat we een derde van ons leven doorbrengen in bed. Onder ons beddengoed ontspan je in stijl en tank je bij voor de volgende dag.

Filters
1624 resultaten

Dekbedhoezen om te snoozen

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Heb je goed geslapen, dan kun je er overdag weer keihard tegenaan. Een rondje hardlopen vóór het werk? Check. Die krappe deadline? Check. Een vijfgangendiner voor acht vrienden? Dubbelcheck.

Onze dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% renforcé katoen en zijn daardoor heerlijk zacht. De ene kant is wit, de andere kant is bedrukt met een design van een van onze internationale kunstenaars.

Bijzonder rustgevend is de collectie dekbedovertreksets met natuurlijke prints. Dus nestel je in mistige bergketens of gekleurde maanzaadvelden en val in een diepe slaap. Snoozen mag … ehh, moet.

Prints op stijl en thema

Ongeacht de stijl van jouw huis en slaapkamer: bij ons vind je gegarandeerd bedlinnen dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en interieur. Om de zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we de mooiste dekbedovertreksets alvast voor je gesorteerd op stijl en thema.

Al onze prints zijn zorgvuldig geselecteerd door onze curators. Het resultaat is een bijzondere collectie dekbedhoezen die bedrukt zijn met jouw favoriete dieren, steden, motieven en abstracte kunst. En daarbij mag een knipoog niet ontbreken – een eenhoorn met wafelijs op de snuit, iemand?

Ik wil niet naar bed, mama!

Kinderen hebben vaak moeite met in slaap vallen. Ze zijn bang voor monsters in de kast of kunnen geen genoeg krijgen van de avonturen van Rupsje Nooitgenoeg. Met onze leuke collectie kinderdekbedovertrekken is dat voorgoed verleden tijd. Tover de afgebeelde dieren om tot hoofdpersonen van jouw eigen bedachte verhalen, en benoem de gedrukte dinosaurussen tot beste monstervangers ooit.

Ons kinderbeddengoed is ontworpen voor kinderen van drie tot twaalf jaar en mag, net als het beddengoed voor volwassenen, op 40°C binnenstebuiten worden gewassen. Voor extra comfort combineer je het met een van onze mooie fleece plaids..

We moeten rennen, springen, duiken, vliegen, vallen, opstaan en weer dóórgáán… Geen wonder dat we een derde van ons leven doorbrengen in bed. Onder ons beddengoed ontspan je in stijl en tank je bij voor de volgende dag.

×