Dekbedovertrekken

2007 resultaten

We moeten rennen, springen, duiken, vliegen, vallen, opstaan en weer dóórgáán… Geen wonder dat we een derde van ons leven doorbrengen in bed. Onder ons beddengoed slaap je in stijl: ontdek de dekbedovertrekken van jouw dromen.

Filters
2007 resultaten

Dekbedhoezen om te snoozen

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Heb je goed geslapen, dan kun je er overdag weer keihard tegenaan. Een rondje hardlopen vóór het werk? Check. Die krappe deadline? Check. Een vijfgangendiner voor acht vrienden? Dubbelcheck.

Onze dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% renforcé katoen en zijn daardoor heerlijk zacht. De ene kant is wit, de andere kant is bedrukt met een design van een van onze internationale kunstenaars.

Voor vrolijke dromen bekijk je de collectie dekbedovertreksets met dieren designs. Val in een diepe slaap onder ons beddengoed en ga op een nachtelijke safari of baan jezelf een weg door de jungle. Snoozen mag … ehh, moet.

Prints op stijl en thema

Ongeacht de stijl van jouw huis en slaapkamer: bij ons vind je gegarandeerd bedlinnen dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en interieur. Om de zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we de mooiste dekbedovertreksets alvast voor je gesorteerd op stijl en thema.

Al onze bedlinnen prints zijn zorgvuldig geselecteerd door onze curators. Het resultaat is een bijzondere collectie dekbedhoezen die bedrukt zijn met jouw favoriete dieren, steden, motieven en abstracte kunst. En daarbij mag een knipoog niet ontbreken – een eenhoorn met wafelijs op de snuit, iemand?

Ik wil niet naar bed, mama!

Kinderen hebben vaak moeite met in slaap vallen. Ze zijn bang voor monsters in de kast of kunnen geen genoeg krijgen van de avonturen van Rupsje Nooitgenoeg. Met onze leuke collectie kinderdekbedovertrekken is dat voorgoed verleden tijd. Tover de afgebeelde dieren om tot hoofdpersonen van jouw eigen bedachte verhalen, en benoem de dinosaurussen op hun dekbedovertrek tot beste monstervangers ooit.

Ons kinderbeddengoed is ontworpen voor kinderen van drie tot twaalf jaar en mag, net als het beddengoed voor volwassenen, op 40°C binnenstebuiten worden gewassen. Voor extra comfort combineer je het met een van onze mooie fleece plaids..

We moeten rennen, springen, duiken, vliegen, vallen, opstaan en weer dóórgáán… Geen wonder dat we een derde van ons leven doorbrengen in bed. Onder ons beddengoed slaap je in stijl: ontdek de dekbedovertrekken van jouw dromen.

×