Ingelijste poster met bos rozen, ingelijste illustraties en make-up accessoires

Favoriete cadeaus voor haar

Jouw geliefde, beste vriendin of moeder verdient het beste van het beste? Maak haar blij met een van onze favorieten.

Vind cadeaus

Wanddecoratie, notitieboekjes en ansichtkaarten met verschillende junique designs

Cadeaus onder €30

Voor haar verjaardag, of gewoon zomaar – een mooi cadeau komt altijd als een fijne verrassing. Ontdek onze selectie grootse cadeaus voor een klein budget.

Vind cadeaus

Verjaardagscadeaus voor haar

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw moeder, beste vriendin of zus? Van wenskaarten tot ingelijste posters, we've got you covered.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw moeder, beste vriendin of zus? Van wenskaarten tot ingelijste posters, we've got you covered.

Ontdek cadeaus

Girl power

Het was liefde op het eerste gezicht, een geschenk uit de hemel. Op de kleuterschool huilden jullie van het lachen wanneer een van jullie weer eens iets had uitgevroten. In je studententijd dansten jullie op de tafels totdat het buiten weer licht werd, en bespraken jullie de zin van het leven onder de sterrenhemel.

Ieder jaar word je ouder en een beetje wijzer, maar jullie vriendschap blijft bestaan. En dat mag gevierd worden! Vind het perfecte cadeau voor haar: de allerbeste vriendin die je ooit hebt gehad. En zoals je vroeger in elkaars agenda zou schrijven: GRL PWR 4evah!

De vrouw die weet wat ze wil

Haar stijl en goede smaak zijn ongekend. Precies dit is de reden waarom jij iedere verjaardag weer met de handen in het haar zit.

Je wilt haar graag verrassen met een cadeau-idee dat indruk maakt, iets persoonlijks en origineels. Wat dacht je ervan om kunst cadeau te doen met kerst? Een poster met een mooie mode-illustratie of indrukwekkende fotografie kunnen erg goed in de smaak vallen.

Is ze een rasechte fashionista? Ga dan voor een canvas tas, bijvoorbeeld met een typografie design. Non-verbale communicatie is van nu af aan voldoende.

Mama is de beste

Onze allergrootste heldin is en blijft de vrouw die ons ter wereld bracht, ons ophaalde van school en ons nog af en toe uit de brand helpt wanneer we advies nodig hebben.

Zoveel vrouwenpower in een, heeft behoorlijk wat respect afgedwongen – en daarom verdient mama ook het mooiste cadeau.

Verwen haar met cadeaus die recht uit het hart komen: een botanische print in houten lijst, die haar terugbrengt naar de fijne vakanties van vroeger, tijdloze vintage fotografie of een kussen voor gezellige avonden op de bank.

×