0 Filters
theme icon
Natuur
theme icon
Dieren
theme icon
Botanisch
theme icon
Abstract en geometrisch
theme icon
Typografie en symbolen
theme icon
Reizen
theme icon
Steden
theme icon
Architectuur

theme icon
Films en televisie
theme icon
Eten en drinken
theme icon
Romantiek en liefde
theme icon
Motivatie
theme icon
Grappig
theme icon
Zwart en wit
theme icon
Dromerig
theme icon
Sport
theme icon
Voertuigen
Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Ivoor

Multicolor
Paars
Roze
Turkoois
Wit
Zwart
Fotografie
Grafische vormgeving en typografie
Illustraties en tekeningen

Pluk de dag

Heb jij moeite met het plannen van jouw sociale activiteiten, zakelijke verplichtingen en vrije tijd? Denk je regelmatig: ik weet dat ik vrijdagavond iets te doen heb, maar ik heb geen idee meer wat?

Onze agenda’s 2018 helpen je bij het plannen van jouw weken en doen dat ook nog eens op een stijlvolle manier. De voorkant is bedrukt met quotes, botanische prints en afbeeldingen van steden, de binnenkant bevat weekkalenders en maand- en jaarplanners voor 2018.

Kunst als gids

Galerie openingen, deadlines, housewarming feesten van mensen die we (misschien) via via kennen: we hebben het er maar druk mee. Terwijl we van het ene event naar het andere hollen, stromen nieuwe uitnodigingen binnen via Facebook, WhatsApp en de e-mail.

Met onze bedrukte agenda’s en jaarkalenders noteer je al jouw afspraken op één plek. De ruimte die daardoor in je hoofd ontstaat, kun je gebruiken voor het opschrijven van creatieve ideeën in een mooi vormgegeven notitieboekje of notitieblok of natuurlijk voor het bedenken van een nieuwe Facebook-status.

Van street art tot abstract

Hou je het graag zakelijk en professioneel, dan zijn de typografische en geometrische collecties echt iets voor jou. Mag het grappig en best een beetje anders, neem dan eens een kijkje bij onze street art en sterrenkunde thema’s.

Alle agenda’s en jaarplanners hebben een wit lintje als boekenlegger, bestaan uit weekkalenders en bevatten lege pagina’s voor het opschrijven van notities. De naam van de kunstenaar en het JUNIQE logo zijn op de achterkant gedrukt.

×