Mercury Red — Poster

van Jens Ochlich

Prijs incl. btw, excl. bezorgkosten

Mercury Red

Jens OchlichPoster
vanaf € 9,99 excl. bezorgkosten

Op aanvraag bedrukt in Europa

Klaar voor verzending binnen 2 tot 3 werkdagen!
Betrouwbare bezorging & eenvoudig retourneren

KWALITEITSKENMERKEN

Fine art print van galeriekwaliteit zonder lijst met 1cm witte rand. De zijdematte finish zorgt voor een licht glanzend effect.

Ons papier wordt gemaakt van duurzaam gewonnen hout uit FSC-gecertificeerde bossen en bestaande houtindustrievoorraden, dit houdt in dat er geen extra bomen worden gekapt voor de productie van onze prints.

Een aanzienlijk aantal van onze prints en posters wordt op bestelling gedrukt en alle productie is ontworpen om productieafval te minimaliseren. Alle prints en posters worden gemaakt in de EU. Wij werken bij elke bestelling nauw samen met onze producenten om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Over de kunstenaar

Jens Ochlich

"De camera is het minst belangrijke element in fotografie." - Julius Shulman

Jens Ochlich

Californië is het thuis van de Duitse fotograaf Jens Ochlich, sinds hij in 2000 hierheen verhuisd is vanuit West-Duitsland. De eerste keer dat hij een camera oppakte, was toen hij geïnspireerd werd door architectuurfotograaf Julius Shulman. Tegenwoordig kan hij niet stoppen met het schieten van foto's van alles wat typisch Amerikaans is: klassieke Amerikaanse auto's, stadsthema's, minimalisme en het verlangen naar een langverloren Amerika zijn vaak terugkerende onderwerpen in zijn foto's. Jens is zeer gefascineerd in de randsteden die bijdragen aan de ontwikkeling van het snelgroeiende stedelijke landschap van Californië. Hij schrijft zijn composities toe aan zijn aangeboren liefde voor Bauhaus-kunst en surrealisme.

×