Mexico — Poster

van Michael Belhadi

Prijs incl. btw, excl. bezorgkosten
vanaf € 6,99 excl. bezorgkosten

Op aanvraag bedrukt in Europa

Klaar voor verzending binnen 2 tot 3 werkdagen!
Betrouwbare bezorging & eenvoudig retourneren

Productdetails

Premium Poster - Productdetails

Fine art print van galeriekwaliteit zonder lijst met 1cm witte rand. De zijdematte finish zorgt voor een licht glanzend effect.

Afmetingen
Materiaal 240g/m² puur wit papier
Finish Zijdemat
Drukmethode 12-kleuren digitaaldruk

Op bestelling gemaakt in Europa onder de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Productdetails

Fine art print van galeriekwaliteit zonder lijst met 1cm witte rand. De zijdematte finish zorgt voor een licht glanzend effect.

Over de kunstenaar

Michael Belhadi

Als je mijn werk ziet zul je misschien niet verwachten dat ik ooit begon als fotograaf voor medische dossiers.for medical journals. Ik fotografeer nog steeds vanuit dezelfde wetenschappelijke benadering van mijn onderwerpen, echter nu om steden bloot te l

Michael Belhadi

Michael Belhadi begon zijn carrière met het maken van foto's van chirurgische procedures voor medische dossiers. Tegenwoordig duikt de in Berlijn gevestigde fotograaf onder de oppervlakte van beroemde metropolen, om zo het ware hart van de stad vast te leggen. Door de focus te leggen op locaties die op het eerste gezicht niet opvallen, onthult hij de schoonheid van de meest eenvoudige situaties. Van levendige kiekjes van ondergrondse plekken als het Berlijnse metronetwerk tot foto's van stedelijke architectonische symbolen, elke foto zet het onderwerp in een ander licht.

×