kleurrijke schrijfwaren van JUNIQE op een tafel

Cadeautjes onder €30

Fladderende vogels, kleurrijke bloemen en heel veel groen: onze cadeaucollectie helpt jou bij het vinden van de leukste geschenken om deze lente te geven.

Onze cadeaucollectie helpt jou bij het vinden van de leukste geschenken om deze lente te geven.

La-la-lentecadeaus!

In de lente en de zomer lijkt alles te draaien om het buitenleven. We barbecueën met vrienden, spelen spelletjes in het park en strijken 's middags neer op het terras - om pas laat in de avond weer te vertrekken.

De geur van versgemaaid gras is 24/7 aanwezig, net als langere dagen, zwoele nachten en een nieuwe dosis energie. En er valt een heleboel te vieren: Moederdag, de verjaardag van je beste vriendin, housewarmings...vind dus een mooi cadeau voor jouw favoriete mensen!

Laat het geven van een flesje wijn of een bos bloemen maar aan een ander over, en geef een speciaal en persoonlijk cadeau uit onze collectie lentecadeaus. Vrolijke bloemen, kleurrijke schrijfwaren en posters in pastelkleuren zijn helemaal van het seizoen - en zijn er bovendien ook voor je wanneer het dan toch eens regent.

Cadeaus die je vleugels geven

De warmte van de eerste zonnestralen laat ons proeven van de zomermaanden, waarin alles lijkt te draaien om het buitenleven. We barbecueën met vrienden, spelen spelletjes in het park en strijken 's middags neer op het terras - om pas laat in de avond weer te vertrekken.

De geur van versgemaaid gras is 24/7 aanwezig en ruikt en smaakt naar vrijheid - een geur die niet alleen mensen naar buiten brengt. Plotseling zijn het de tsjilpende vogels die ons in het ochtendgloren wakker maken, en niet meer die ellendige wekker die midden in de nacht lijkt af te gaan. Onze fladderende vrinden zijn terug, en dat laten ze horen ook! Maar niet alleen vogels, ook vlinders, kevers en bijen zijn weer ingetrokken in hun groene omgeving.

Het doen en laten van al deze wonderlijke, vliegende creaties van Moeder Aarde heeft ons geïnspireerd tot het samenstellen van een leuke collectie van fladderende cadeaus. Ontdek de collectie en zie ze vliegen.

Cadeautrend 2017: Greenery

Verruil al het grijs van de urban jungle voor de frisse, groene natuur - al is het maar voor een dag - en ontdek wat het doet voor je humeur. Het positieve effect van de natuur op ons welzijn en geluksgevoel is niet te negeren, geen wonder ook dat Greenery door Pantone is benoemd tot de kleur van 2017.

Alles om ons heen dat ons het gevoel geeft met de natuur in verbinding te staan, al staan we er niet direct mee in contact, inspireert ons. Van natuurlijke vezels, ademende materialen en botanische kussens en prints tot kleurrijke bladerpatronen die onze woonkamers doen veranderen in een gezellig en sfeervol oerwoud.

Omring jezelf met groen en voel je goed. De harmonieuze kleur brengt optimisme, en dat gevoel wil je delen! Doe eens iets groens cadeau: onze Greenery cadeaucollectie is perfect voor een housewarming, verjaardag of gewoon zomaar. Spread the Greenery love!