Theedoeken

810 resultaten

Je bent geen fan van afwassen? Met onze mooi bedrukte keukendoeken wordt het doen van de vaat niet meteen je favoriete huishoudelijke klus, maar wordt het wel iets leuker. Haha, dat geloof je niet? Uitdaging aanvaard.

Filters

Mooi droog is niet lelijk

Hoe stijlvol de rest van ons huis ook is: onze theedoeken zijn vaak oud en verwassen. Ze komen uit grootmoeders kastje of zijn overblijfselen van onze uitzet. Ja, we kunnen ze weggooien, maar waarom zouden we – de afwas wordt er toch hartstikke droog van?

Met de theedoekensets van JUNIQE hoef je niet langer te kiezen tussen mooi en praktisch. Onze keukendoeken zijn gemaakt van 100% goed absorberend katoen en zijn aan één kant bedrukt met onder andere illustraties en grafische prints van internationale kunstenaars. Of je nu kiest voor een jammie dessertprint, een botanisch motief of een afbeelding van je favoriete stad: jouw keuken wordt er een mooiere plek van.

Theedoeken: een ideaal cadeau

Ben je uitgenodigd voor de housewarmingparty van jouw favoriete foodie vrienden? Laat dan zien dat je ze begrijpt en verras ze met een bedrukte theedoekenset. Van watermeloenen tot spiegeleieren, van pullen bier tot glazen rode wijn: onze gecureerde kunstdrukken vallen gegarandeerd in de smaak.

Onze theedoeken zijn 50 bij 70 cm groot, worden als setje verkocht en mogen op 40°C worden gewassen. Ben je op zoek naar een ander bijzonder cadeau, neem dan eens een kijkje bij onze handdoeken of posters met eten en drinken. Net als onze keukendoeken zijn ze voorzien van hoogwaardige prints die op thema en stijl gesorteerd zijn.

Liefde gaat door de keukendoek

Een venkelsoepje vooraf, gerookte heilbotpuree als hoofdgerecht en rabarberijs als toetje: verzamel jij je familie en vrienden graag om je eettafel voor overheerlijke driegangendiners, inclusief goede gesprekken, openhartige bekentenissen en heel veel gelach?

Wie kookt, die hoeft niet af te wassen, maar met onze smaakvolle theedoeken wordt het feestje gewoon van de eethoek naar het aanrecht verplaatst. Terwijl onze liefdevolle panda’s, grappige kittens en kleurrijke leeuwen zich storten op de vaat, kletsen jullie tot in de kleine uurtjes door. Voordat je het weet, staat alles weer te blinken.

Je bent geen fan van afwassen? Met onze mooi bedrukte keukendoeken wordt het doen van de vaat niet meteen je favoriete huishoudelijke klus, maar wordt het wel iets leuker. Haha, dat geloof je niet? Uitdaging aanvaard.

×