0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Wanddecoratie

Verklaring van de vriendschap

Zij sleepte jou door die ellendige break-up heen, zij stond samen met jou tot in de kleinste uurtjes op de tafels te dansen. Wat er ook gaande is, jullie staan altijd voor elkaar klaar. Samen zijn jullie onoverwinnelijk.

Het is duidelijk, jouw BFF verdient het allerbeste cadeau. Koester jullie vriendschap met een paar krachtige woorden en geef haar de kunst van het geschreven woord cadeau, in de vorm van een typografisch kunstwerk. Zo tover je altijd een glimlach op haar gezicht, zelfs op de zeldzame momenten dat jullie even niet samen zijn.

Niet te breken

Wallace zonder Gromit, Mario zonder Luigi, Laurel zonder Hardy, Hendrix zonder zijn gitaar en patat zonder mayo: een wereld waarin jullie van elkaar gescheiden zijn is ondenkbaar.

Veel van jullie passies zijn hetzelfde, het liefst doen jullie alles samen. Wat jullie passie ook is, er past wel een design bij. Houden jullie van muziek, natuur of films? Zeg het met kunst! Of vier jullie vrouwelijkheid met een beetje GRL PWR.

Een cadeau uitkiezen is misschien niet het makkelijkst, maar je hoeft je geen zorgen te maken: je weet precies wat jouw beste vriendin mooi vindt.

Mi casa es su casa

We hebben het al begrepen, jullie zijn onafscheidelijk. Daarom is jouw huis ook een beetje haar huis, en andersom. Want naast samen op pad gaan, genieten jullie ook van lange zondagen series kijken in de horizontale lichaamspositie.

Zodra de gelegenheid zich voordoet, nestel je je in haar bank. Wat dacht je ervan om haar woonkamer nog comfortabeler te maken, met een paar vrolijke kussens en een zachte fleece deken? Kies jouw favoriete designs voor haar uit en verras haar met een lief en comfortabel woonaccessoire cadeau. En vergeet de chocolade niet.

×