Huwelijkscadeaus Huwelijkscadeaus

Liefde hangt in de lucht – er gaat iemand trouwen! Of het nu je beste vriendin is die naar het altaar loopt, of je zus die zich in het echt laat verbinden, geef de bruid en de bruidegom een bijzonder bruiloftscadeau voor een goede start van hun huwelijk.

Liefde hangt in de lucht – geef een bijzonder bruiloftscadeau voor een goede start van hun huwelijk.

0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Wanddecoratie

Top 100 trouwcadeaus

Stappen ze in het huwelijksbootje, dan mag dat gevierd worden! Laat de champagne knallen en geef ze een cadeau dat een heel huwelijk meegaat.

Ontdek onze top cadeaus

Schrijfwaren

Een mooie dag om nooit meer te vergeten: bezegel de liefde met een romantisch cadeau voorzien van een leuke wenskaart.

Bekijk schrijfwaren

Wanddecoratie

Een mooie poster van de bestemming van hun huwelijksreis? Of een kunstwerk die aan hun eerste ontmoeting doet herinneren? Sentiment verzekerd.

Doe kunst cadeau

Woonaccessoires

Denk je aan trouwen dan denk je aan samenwonen. Geef ze een cadeau dat ook hun interieur in het echt verbindt.

Alle woonaccessoires

juniqe gift cards voor het cadeau doen van kunst

Gift cards

Het perfecte cadeau als je kunst wilt geven maar niet kunt kiezen.

Het perfecte cadeau als je kunst wilt geven maar niet kunt kiezen.

Bekijk onze gift cards

Voor altijd

Misschien kennen ze elkaar uit de schoolbanken: uit de UB of de rij in de mensa. Of ze zijn zo'n stel dat elkaar via vrienden van vrienden heeft leren kennen en elkaar al tijden steelse blikken toewierp – tot een van hen het eindelijk aandurfde en de ander mee op date vroeg.

Je hebt ze weleens eerder een cadeau voor koppels gegeven, maar deze gelegenheid is nog net even iets bijzonderder! Hoe ze ook bij elkaar zijn gekomen, ze gaan trouwen en je bent op zoek naar een bruiloftscadeau om hun samenzijn te vieren, zoals een mooi woonaccessoire samen met een trouwkaart voorzien van een lieve boodschap.

Vriendinnen van vroeger

Vroeger zaten we bij ze in de klas en gaven we onder de tafel geheime briefjes door. Nu zijn we volwassen en gaan we naar de bruiloften van onze vrienden, zijn we zelfs hun getuigen.

Dit kan wel eens de juiste gelegenheid zijn voor een cadeau voor je beste vriendin, om haar eraan te herinneren dat ze diep in jouw hart zit. Want al gaat ze trouwen en is ook haar partner haar soulmate, jullie liefde is voor altijd. Een poster van de bestemming van haar huwelijksreis vergezeld van een mooie wenskaart bijvoorbeeld. Niets is te veel, voor onze beste vriendin.

En ze leefden gelukkig...

De bruiloft was een prachtig feest. En net als in sprookjes, bevindt het gelukkige paar zich nu op een prinsheerlijke bestemming, duurt hun liefde voor eeuwig en wordt er misschien wel gewerkt aan de komst van een baby.

Hun interieur was al spik en span, nu wordt het tijd om de kamer van de kleine prins of prinses in te richten. Onze collectie cadeaus voor de babykamer komt hier goed van pas, met kunst die een glimlach op het gezicht van de allerkleinsten en dat van hun ouders tovert.

×