Cadeaus voor geboortes en baby's Cadeaus voor geboortes en baby's

Hoera, er is een kleintje geboren! De ooievaar staat al in de tuin, de geboortekaartjes zijn verstuurd en de beschuiten en muisjes zijn groots ingeslagen. Bij een wolk van een baby hoort een zonnig kraamcadeau, ontdek onze collectie babycadeautjes.

Bij een wolk van een baby hoort een zonnig kraamcadeau, ontdek onze collectie babycadeautjes.

0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Schrijfwaren
Wanddecoratie
Woonaccessoires

Er was eens...

...een prins die met een prinses getrouwd was en samen kregen ze een kindje. Of misschien waren het wel twee prinsen, of twee prinsessen. Of hadden ze hun kindje geadopteerd. Dat moet gevierd worden!

Na het ontvangen van het geboortekaartje is het aan jou om een schattige poster en een lief kaartje te vinden, om cadeau te doen aan de kersverse ouders. Vind je het moeilijk om iets uit te zoeken, dan helpen wij jou toch een handje? Ontdek onze selectie babycadeautjes.

Drie wensen

Als kersverse ouders drie wensen konden doen, wat zouden dit dan zijn? Voordat de kleine geboren werd, hebben ze aan alles gedacht: luiers, flessen, een wieg...

Maar dat wat ze missen, is de tijd. Dus wat dacht je ervan om ze een beetje te helpen met het omtoveren van de babykamer tot een ware magische wereld: posters met knuffelige dieren, kleurrijke zachte fleece plaids en een lading comfortabele kussens.

Betover hun wereld met een origineel kraamcadeau en geef ze zo de tijd om echt van hun baby te kunnen laten genieten.

En ze leefden nog lang en gelukkig

Het nieuws over de geboorte vulde het hele koninkrijk met blijdschap en de ouders begonnen aan het volgende hoofdstuk van hun prachtige levens. Wat het geheim voor een gelukkig einde was? Een fijn kasteel!

Creëer de perfecte magische wereld door de babykamer om te toveren in een paleis vol dromen. Hoe je dat doet? Wat dacht je van speelse wanddecoratie vol fantasie en verbeeldingskracht? Denk aan baby olifantjes, grappige giraffes, majestueuze toekans en aandoenlijke beren.

Breng hun muren tot leven met posters en prints die ervoor zorgen dat je alleen nog 'aaaaww!' kunt zeggen.