0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Wanddecoratie

Met een kruik in bed

Het zakdoekenseizoen is officieel van start gegaan en jouw beste vriendin, man of broer ligt 24/7 onder zeil. We weten allemaal hoe ellendig het is om ziek te zijn, steek ze dus een hart onder de riem!

Kikker ze op met een bosje bloemen, gembertheetje en een beterschapskaart of cadeautje – een beetje liefde kan een groot verschil maken.

Stuur ze alle positieve energie die het universum bevat, en geef ze er iets zachts, warms en knuffeligs bij dat hen weer op de been helpt: een fleece plaid of een kussen uit onze collectie woonaccessoires is altijd een goed idee.

Zeg sorry met een kaart

Niemand is perfect. En waarschijnlijk jij ook niet. Hoewel dat moeilijk kan zijn om te erkennen, heeft het internet alvast een acroniem voor je klaarstaan: TIFU – Today I F*cked Up.

Van de goudvis te veel eten geven tot hun planten te verdrinken onder een iets te fanatieke lading water: bied je excuses aan met een sorry kaart.

De tijd zal het leren of ze je vergeven, maar met een kaartje met een lieve, doordachte boodschap toon je in ieder geval goede wil.

Shit happens

Er is iets ergs gebeurd. Dat is heel vervelend. Maar zoals het eeuwenoude Franse spreekwoord luidt: c'est la vie. Niet meer bij de pakken neerzitten dus, en doe eraan wat je kunt doen.

Toon je medeleven bijvoorbeeld met een kop op kaart. Kin omhoog, borst vooruit: help jouw vriend of vriendin om deze ellendige tijden te doorstaan.

Of het nu je beste vriend is of je vriendinnetje, breng ze er weer bovenop met een lief cadeautje. En met een pizza erbij, moet het al helemaal goedkomen.

×