Verjaardagscadeaus Verjaardagscadeaus

Of ze nu liever anoniem blijven of het van de daken schreeuwen: op de verjaardag van jouw favoriete personen wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Van handgeschreven kaart tot een mooi kunstwerk, hier vind je al onze verjaardagscadeaus.

Van handgeschreven kaart tot een mooi kunstwerk, hier vind je al onze verjaardagscadeaus.

0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Wanddecoratie

De diva

De genodigden worden via Facebook, Whatsapp of ouderwets met een kaartje op de hoogte gesteld van de verjaardag. Save the date and get your glitter on, b*tches! De party queen staat sowieso in het middelpunt.

Alle verhalen van afgelopen jaar worden sowieso weer bovengehaald, inclusief emotionele momenten. Maar: wat zijn nou leuke verjaardagscadeaus voor een party queen, behalve een piñata en een kroontje?

Misschien een fleece plaid met cocktailpetroon of een motiverende print, die haar ook op maandag uit bed krijgt. Kortom: originele verjaardagscadeaus die een stuk langer blijven hangen dan jouw legendarische dansmoves na zo'n dertig G&T's – dat hoop jij tenminste.

De bescheidene

Is hij of zij jarig, dan wordt zijn of haar verjaardag gevierd met een gezellig etentje, een picknick in het park of met een paar drankjes in een bar.

Zegt hij of zij standaard "nee, ik hoef geen cadeaus", dan heb je daar natuurlijk maling aan. Want iedereen vindt het toch leuk om iets te krijgen waarover nagedacht is? Verjaardagscadeau idee: een ingelijste poster namens de hele groep.

Mocht jouw vriend of vriendin het serieus menen, dan kun je het trouwens altijd nog bij alleen een mooie wenskaart laten. Een lieve boodschap, daar kan niemand iets tegenin brengen.

De escapist

De escapist is een lastig te lokaliseren verjaardagstype, en verdwijnt altijd van de aardbodem zodra de geboortedatum in zicht komt. Naar de spa of naar Toscane, in ieder geval weg van de taart.

Het wordt ingetogen gevierd, alleen met de beste vrienden. De uitnodiging voor een dagje wellness heb je verdiend dankzij jullie jarenlange vriendschap (en oké, het slepen met verhuisdozen een paar maanden geleden heeft er vast ook aan bijgedragen).

Een bijzondere vriendschap vraagt om een net zo bijzonder verjaardagscadeau. Verras jouw vriend of vriendin daarom met een kunstwerk van de bovenste plank – ze zullen er blij mee zijn.

Of ze nu liever anoniem blijven of het van de daken schreeuwen: op de verjaardag van jouw favoriete personen wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Van handgeschreven kaart tot een mooi kunstwerk, hier vind je al onze verjaardagscadeaus.

×