0 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Wanddecoratie

Iedereen heeft hobby's

Als je het lastig vindt om te bedenken wat je jouw collega nou in vredesnaam cadeau moet doen, probeer je dan eens in hem of haar te verplaatsen. Wat zou jij zelf leuk vinden om te krijgen? Ons antwoord is: iets dat later nog herinneringen doet opbrengen.

Speur eens rond op zijn of haar social media accounts of vraag desnoods aan z'n partner waar hij van houdt, iedereen heeft immers een leven buiten het kantoor. Of hoor hem uit over wat hij dit weekend heeft gedaan, zo kom je erachter of hij een sportfanaat, natuurliefhebber of museumbezoeker is. Cadeau-ideeën te over.

Er is er een jarig, hoera!

Verjaardagen worden in ieder bedrijf weer anders gevierd. Wij hebben een aantal verjaardagsessentials: is er iemand een jaartje ouder geworden, dan wordt dat gevierd met taart, een dikke knuffel en een leuk cadeau.

We weten dat het soms niet al te makkelijk is om een geschenk te vinden, zeker wanneer je niet buiten werktijd met iemand omgaat. Wil je toch iets origineels geven, overweeg dan eens een JUNIQE gift card.

Of geef iets leuks voor op de werkvloer, zoals een grappige mok. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Aan alles komt een einde

Na jaren van trouwe dienst is de dag aangebroken dat jouw favoriete collega de knoop heeft doorgehakt: ze gooit het roer om. Of ze nu een nieuwe baan heeft of gaat verhuizen: laat je inspireren door onze selectie afscheidscadeaus voor collega's.

Verras haar op haar laatste dag met een versgebakken taart, een lieve kaart en een persoonlijk cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk notitieboekje uit onze schrijfwarencollectie? Een goede voorbereiding van een nieuwe start, is immers het halve werk. Van motiverende spreuk tot kleurrijke illustratie: ontdek het design dat bij haar past.

×