Cadeaus voor kinderen Cadeaus voor kinderen

Cowboy en indiaantje in het bos, hutten bouwen en paardje spelen – de allerkleinsten hebben de grootste fantasie. Ontdek nu onze speciale selectie van cadeaus voor kinderen, met designs van hun grootste helden, lievelingsdieren en magische wezens.

De allerkleinsten hebben de grootste fantasie: ontdek onze selectie van cadeaus voor kinderen.

1 Filters
Cadeaus onder € 15,00
Cadeaus onder € 30,00
Cadeaus onder € 50,00
Wanddecoratie

Wilde dieren in een lijstje

Kunst cadeau doen is spannend, of het nu voor een volwassene is of voor een kind. Smaak is immers erg persoonlijk. En een cadeau uitkiezen voor kinderen, lijkt soms nog wel moeilijker dan iets geschikts vinden voor volwassenen.

Maar wat dacht je ervan om eens een mooie poster of een leuk kussen te geven, met een design van iets waar hij of zij gek op is? Vraag bijvoorbeeld aan de ouders van het kind in kwestie wat zijn hobby's zijn, wat haar favoriete cartoon is of wat het later wil worden. In geval van twijfel: lieve dierencadeaus zijn altijd goed.

Op naar dromenland

Riddertje en prinses, vadertje en moedertje, politie en boefje...kinderen fantaseren en spelen heel wat af. 's Nachts, wanneer ze naar dromenland vertrokken zijn, worden hun dagdromen werkelijkheid en vliegen ze op draken over groene weilanden of zijn ze als astronaut onderweg naar Mars.

Een lekker bedje zorgt voor fijne dromen, en mooie, zachte lakens dragen hier aan bij. Onze fantasierijke dekbedovertrekken voor kinderen slaan een brug tussen dromen en werkelijkheid: denk aan in cornflakes duikende walvissen, een party giraffe en een rodeo kat. Wil je bijdragen aan mooie dromen, dan is kinderbeddengoed een mooi en origineel cadeau.

De kop van de kat is jarig

En zijn pootjes vieren feest. Het kinderfeestje, de grote-mensen-verjaardag – een jaar ouder worden is voor kinderen een hele happening. En daarbij hoort natuurlijk een mooi presentje! Onze kinderboeken, exclusief voor JUNIQE geschreven en geïllustreerd door onze kunstenaars, zijn het perfecte verjaardagscadeau voor kinderen.

Geeft je zoon of dochter zijn of haar kinderfeestje, dan moeten er natuurlijk uitnodigingen verstuurd worden. Onze wenskaarten zijn precies wat je zoekt: leuke, stoere en originele designs, verkrijgbaar in sets van 3, 5, 10 en 15 kaarten. In de gloria!

×