Of we nu moedig zijn als een leeuw, of nieuwsgierig als een kat, wanneer we onze trekjes beschrijven kijken we vaak naar het dierenrijk. We vinden onze eigen karaktereigenschappen terug in de mooiste creaties van Moeder Natuur. We personificeren paradijsvogels en roofdieren, vermenselijken hen om ze zo de essentie van onze natuur te doen ontluiken en herkennen onszelf in de grootsheid van de natuurlijke wereld.

Ga op expeditie en breng jouw eigen beestachtige persoonlijkheid in je interieur, met dierenposters die een ode brengen aan jouw innerlijke zelf. Het is tijd om je karakter te laten brullen!

Trots als een pauw

Pauwen staan graag in de spotlight, stelen de show en zijn niet vies van een beetje aandacht. Gaat er een belletje rinkelen? Je bent elegant, zelfverzekerd en misschien zelfs een beetje gemeen – en waarom zou je ook niet, met die prachtige veren van je? Je hebt een positieve persoonlijkheid en bent een flirt: de levendigheid en ziel van ieder feestje. Misschien is dit wel hoe de pauw z’n bijnaam ‘disco kalkoen’ heeft gekregen. Deel jouw pracht en praal met de wereld en laat je schoonheid zien met mooie pauwenkunst.

Wijs als een uil

De verzamelnaam voor een groep uilen is een parlement, en hun wijze alwetendheid komt volledig overeen met jouw intelligente natuur. In alle rust observeren ze hun omgeving, totdat ze het juiste moment hebben gevonden en hun vleugels uitslaan en toe te slaan. Dit zie je terug in jouw can do-mentaliteit en de drive om het leven bij de hoorns te vatten. Jij en jouw gevederde evenbeeld delen een opmerkzame aard en leven op in de nacht. Versier jouw nest met verlichtende uilenposters.

Slim als een vos

Slim, sluw en een beetje sneaky – vossen zijn interessante wezens. Jouw scherpe verstand en nieuwsgierige aard zijn precies dat wat je terugziet in dit prachtige, rode wonder. Subtiel en zonder de aandacht te trekken, ben jij meer van de hersenen dan van de spierkracht. Je bent graag thuis en zorgt er dan ook voor dat jouw eigen plek netjes, georganiseerd en warm is. Maak jouw burcht mooier met fantastische vossenprints.

Flamboyant as a flamingo

Ze zijn vrolijk, barsten van energie en hebben een persoonlijkheid die groter is dan het leven zelf. Een perfecte match met jouw uitbundige, extravagante en schaamteloos flamboyante natuur – en niet te missen jouw gevoel voor trends. En net als flamingo’s van de flamenco houden, ben jij ook niet van de dansvloer weg te slaan. Schreeuw het uit met flamingo posters voor jouw stralende interieur.

Gepassioneerd als een pinguïn

Pinguïns zijn taaie knakkers – veerkrachtig, toegewijd en liefdevol. Ze doorstaan condities waarin weinigen zouden overleven. Hun geheim? Een groot, liefdevol hart. Jouw betrokkenheid en loyaliteit zijn precies wat je terugvindt in deze kleine, niet vliegende vogel – deze monogame wezentjes hebben een toewijding die je niet vaak terugziet in het dierenrijk. Verwarm je iglo met schattige pinguïn prints die je hart doen smelten.

De dierenwereld met al haar unieke bewoners is net zo complex en divers als onze verschillende persoonlijkheden. Een esthetische safari door de jungle, in de woestijn, over de ijskappen en naar hoge bergtoppen is wat je te wachten staat. Ontdek jouw totem en omarm het dier dat jouw persoonlijkheid belichaamt.

Ga wild

Tekst: Nicholas Potter

Vertaling: Laura Veneklaas

 
×