keuken met JUNIQE ingelijste botanische poster aan de muur

Een snufje design: keukentrends

Eten, kletsen, proosten, troosten: de keuken is veel meer dan een plek waar je het diner bereidt. Ontdek kunst voor in de keuken en andere decoratietrends en inspiratie om van te smullen.

Kunst voor in de keuken en andere trends om van te smullen.

Een kijkje in de keuken

Bewust leven is al een aantal jaren de trend. En bij het nastreven van een gezonde lifestyle past ook een fijne keuken waarin je graag tijd doorbrengt, om te koken maar ook om samen te zijn met familie en vrienden. De keuken en de woonkamer zijn dan ook steeds meer een verlengde van elkaar.

Waar de keuken voorheen vooral basic en functioneel was, zie je tegenwoordig steeds meer natuurlijke materialen en aardse tinten terugkomen in het interieur. Een mooie houten tafel en een natuurstenen werkblad zorgen voor de basis, accessoires zoals handgemaakt servies en theedoeken doen de rest.

En het leuke is, met kunstwerken, een aantal nieuwe accessoires en een andere kleur op de muur kun jij je keuken eenvoudig een totaal andere look geven.

keuken met ingelijste gretchen roehrs en peytil poster en botanische print van JUNIQE keuken met ingelijste gretchen roehrs en peytil poster en botanische print van JUNIQE

Spatgevaar: ga voor acrylglas!

Kunst in de keuken, is dat niet onhandig? De juiste plek en het juiste materiaal maken een behoorlijk verschil. Heb je een pedaalemmer, dan kan dit weleens de juiste plek zijn om een mooi kunstwerk boven te hangen. Onze tip: ga voor acrylglas prints. Mocht er per ongeluk een klodder tomatensaus of kokoscurry op terechtkomen, dan veeg je ze zo schoon met een doekje.

×