0 Filters
theme icon
Natuur
theme icon
Dieren
theme icon
Botanisch
theme icon
Abstract en geometrisch
theme icon
Typografie en symbolen
theme icon
Reizen
theme icon
Kaarten
theme icon
Steden
theme icon
Architectuur
theme icon
Eten en drinken
theme icon
Kunst voor kinderen

theme icon
Motivatie
theme icon
Grappig
theme icon
Zwart en wit
theme icon
Mode
theme icon
Retro en vintage
theme icon
Dromerig
theme icon
Erotiek
theme icon
Fantasy
theme icon
Voertuigen
theme icon
Sterrenkunde en ruimte
theme icon
Mensen
Bruin
Collages
Fotografie
Fotomanipulatie
Grafische vormgeving en typografie
Illustraties en tekeningen

Prachtig & Praktisch

Het heeft iets heel bevredigends om elke maand - letterlijk - de bladzijde om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Of het nu gaat om de verjaardagen van je vrienden, schooluitjes van je kids of de volgende vakantie waar jij je op kunt verheugen - onze artistieke wandkalenders 2021 geven je een goed overzicht en ze zijn niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens heel mooi om naar te kijken.

Ben je op zoek naar iets met meer ruimte om je gedachten, dromen en plannen op te schrijven? Neem dan een kijkje bij onze collectie van motiverende planners. Ze zijn perfect om de organisatie van je dagelijkse activiteiten om te zetten in een kunstvorm.

Projecten perfect plannen

Organiseer je een groot evenement? Of is er een lopend project dat goed moet worden beheerd en gepland? Als het gaat om het bijhouden en halen van deadlines, is het soms handig om een overzicht te hebben van een periode van meer dan één week. Dan weet je waar je aan toe bent.

Onze stijlvolle wandkalenders zijn speciaal ontworpen om het overzicht te behouden en om plezierig te kunnen plannen. We hebben onze favoriete designs omgetoverd in een handige organisatietool die op de koop toe elke muur opvrolijkt. En, wat staat er binnenkort op het programma?

Twaalf cadeaus in een

Is jouw beste vriendin een echte fashionista? Droomt je zus constant over haar volgende reis? Met onze wandkalenders geef je jouw favoriete mensen nieuwe inspiratie. De 12 kunstwerken zorgen elke maand weer voor een frisse blik en bieden ruimte om verjaardagen, afspraakjes en grote evenementen bij te houden: het perfecte kerstcadeautje! Een leuke tip; je kunt belangrijke data alvast met een vrolijk gekleurde pen in de kalender markeren. Om het verrassingseffect compleet te maken, verpak je de wandkalender in ons unieke cadeaupapier, dan kun jij je zeker verheugen op een grote glimlach!

×