0 Filters
theme icon
Natuur
theme icon
Dieren
theme icon
Botanisch
theme icon
Abstract en geometrisch
theme icon
Typografie en symbolen
theme icon
Reizen
theme icon
Kaarten
theme icon
Steden
theme icon
Architectuur
theme icon
Eten en drinken
theme icon
Romantiek en liefde

theme icon
Kunst voor kinderen
theme icon
Motivatie
theme icon
Grappig
theme icon
Zwart en wit
theme icon
Mode
theme icon
Beroemdheden
theme icon
Retro en vintage
theme icon
Dromerig
theme icon
Sport
theme icon
Voertuigen
theme icon
Mensen
Fotografie

Jouw eigen wisseltentoonstelling

Onze wandkalenders bestaan uit twaalf zorgvuldig geselecteerde designs van een aantal van onze favoriete kunstenaars. Ze hebben allemaal een speciaal thema, zoals dieren, romantiek en kunst voor kinderen, en worden gedrukt op hoogwaardig mat LumiSilk papier.

Met de twaalf verschillende foto’s, illustraties of motieven creëer je jouw eigen tijdelijke exposities en begin je elke maand met een schone, kunstzinnige lei. Is het jaar voorbij, lijst je jouw favoriete prints gewoon in en geef je ze een permanent plekje in jouw huis.

Stijlvol plannen

Google docs, smartphone agenda’s en pop-up notificaties: ons leven, en de planning daarvan, vindt steeds meer online plaats. Hartstikke praktisch, maar met alle verschillende social media platformen is het overzicht soms een beetje zoek.

Onze stijlvolle jaarkalenders maken van jou een echt organisatietalent. Ze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 42x26cm en 58x35cm en laten zien hoe jouw dagen, weken en maanden eruit zien – niet binnen een paar klikken, maar gewoon binnen één oogopslag. Ga je op pad, neem je gewoon een van onze agenda’s mee.

Twaalf cadeaus in een

Is jouw beste vriendin een echte fashionista? Denkt jouw collega tijdens elke regenbui aan dat parelwitte strand waarop ze niet ligt? Met onze kalenders geef je jouw favoriete mensen twaalf mooie kunstwerken cadeau waarop ze nooit uitgekeken raken.

Om te laten zien hoe goed je ze kent, kun je belangrijke data alvast met vrolijk gekleurde pen voor ze markeren. De New York Fashion Week? Internationale Dag van het Konijn? De mei- en zomervakantie? Help jouw dierbaren hun dromen om te toveren tot concrete plannen en schrijf een lieve kaart om het geheel af te maken.

×