Twee meisjes lezen een kinderboek in een leeshoek Twee meisjes lezen een kinderboek in een leeshoek

Onze kinderboekencollectie

Kunst is voor iedereen, ook voor de allerkleinsten. Bekijk onze nieuwe collectie prentenboeken, met verhalen voor jong en oud!

'De dierenwereld van Europa' door Amy Hamilton

Wat hebben de Euraziatische lynx, de rode eekhoorn en de dwergvinvis gemeen? Deze wilde dieren wonen allemaal in Europa! 'De dierenwereld van Europa' is een prachtig geïllustreerde encyclopedie voor kinderen voorzien van verrassende feitjes en gedetailleerde tekeningen, die je mee op reis neemt door de dierenwereld van Europa.

Met een passie voor de dierenwereld en haar grote tekentalent, laat Amy Hamilton de allerkleinsten kennis maken met de schoonheid van de dieren die in de Europese bossen, velden en bergen leven.

'Daar zijn vrienden voor' door Yetiland

Kleine Vos is zijn wortel kwijt. Hij vraagt Yeti en Bunny om hulp en met z'n drieën gaan ze op zoek naar de verdwenen oranje lekkernij. Het avontuur verloopt anders dan verwacht...

'Daar zijn vrienden voor' is een spannend verhaal vol prachtige illustraties en simpele levenslessen, door de Nederlandse illustrator Sjoerd Piepenbrink alias Yetiland. Een kleurrijk boek, voor jong en oud.

Twee meisjes lezen een kinderboek

Zo maak je een knusse leeshoek voor kinderen

Kindertent met kussens en fleece deken

De perfecte plek

Lezen doe je het allerliefst op een rustige, lichte plek. Kies dus een fijne hoek uit in bijvoorbeeld de woonkamer of de kinderkamer, met genoeg ruimte en natuurlijk licht. Je kunt hem ook versieren met een mooie lichtslinger, voor lezen in de avond.

Twee kleurrijke kussens op de vloer

Comfort boven alles

Als je leest, is het belangrijk dat je lekker zit. Omringd door een paar vrolijke, zachte kussens en een heerlijke warme deken verdwijnen je kinderen helemaal in de fantasiewereld van hun prentenboek.

Meisje zit op de vloer en leest een kinderboek

Fantasie en mooie dromen

Voorlezen versterkt de band tussen broer en zus, ouder en kind. En voor het slapengaan nog even een verhaaltje lezen, zorgt ook nog eens voor de fijnste dromen! Kruip dus samen in de leeshoek en verdwijn helemaal in de fantasiewereld van de mooiste verhalen. Voor je het doorhebt zijn jullie in dromenland.